Sim only vergelijken op SimOnlyVergelijken.org

,

Op zoek naar een goedkoop sim only abonnement? Als je al een goed werkend toestel hebt is het natuurlijk niet nodig om een nieuw abonnement te nemen waar een nieuwe gsm bij zit. Je betaalt dan alleen maar extra geld voor de telefoon die er bijgeleverd wordt. Dat wil niemand, meer betalen dan nodig is. Op SimOnlyVergelijken.org kun je alle sim only abonnementen vergelijken van de Nederlandse providers. Zo weet je snel welke provider het beste bij je wensen past.

Wat is een sim only abonnement?
Een sim only abonnement is een goede keuze als je al een gsm hebt die nog goed werkt. Bij een sim only abonnement bel je voordeliger dan met een normaal telefoon abonnement.Het nadeel is dat je geen nieuwe gsm krijgt. De maandelijkse prijs is minder duur omdat er geen gsm geleverd wordt. Bij een sim only abonnement ontvang je alleen een simkaart.

Is de telefoon wel simlockvrij?
Voordat je een sim only abonnement bestelt moet je er zeker van zijn dat je gsm simlockvrij is. Het is niet mogelijk om de simkaart te gebruiken als de gsm niet simlockvrij is. Als de gsm al hetzelfde netwerk gebruikt als het sim only abonnement dan is de simlock niet van belang. Als de gsm ouder is dan twaalf maand dan kun je de gsm simlockvrij laten maken door de telecomaanbieder. Je moet alleen maar te bellen met de telecomaanbieder om dat te bewerkstelligen.

Sim only Providers
Er zijn in Nederland drie telecom netwerken die de gehele markt voor haar rekening nemen, dat zijn Vodafone, KPN en T-Mobile. Een recensie van bijvoorbeeld T-Mobile is ook te vinden op SimOnlyVergelijken.org. Deze netwerken worden gebruikt door alle providers in Nederland. Deze worden MVNO’s genoemd, de providers die een netwerk gebruiken van een providers. Deze MVNO’s hebben eigen prijzen en klantenservice en werken zelfstandig. Simpel, welke opereert op het T-Mobile netwerk is een perfect voorbeeld van een MVNO. De service e.d. kan erg verschillen ondanks dat er verscheidene providers opereren op hetzelfde netwerk.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*