Tafelkleden damast: onmisbaar met de kerst!

Bent u al bezig met de voorpret voor Kerstmis? December is de maand bij uitstek om te genieten met het gezin, de familie of een groep vrienden. Of misschien viert u de feesten van december samen met uw gezin of samen – maar niet minder sfeervol – met uw geliefde. Maar in welke samenstelling u de feesten van december ook viert, extra aandacht voor het eten en een fraai gedekte tafel horen er wat ons betreft helemaal bij. Tafelkleden damast zijn weer helemaal terug van weggeweest. Vergeet de oubollige bloemdessins, de lintjes en strikjes en kies voor tafelkleden damast anno 2012. Zigzagpatronen (ook wel ‘chevron’ genaamd, red.), kantdessins of smaakvolle kwalitatieve uni damast…niets doet meer denken aan oma’s donkere linnenkast. Prachtig met een eigentijds servies, of in een strak klassieke tafelstijl. Solo of in combinatie met een feestelijke tafelloper van glansstof. En heeft u een afwijkende maat tafel? Laat dan uw feestelijker decemberkleed op maat maken. Supereenvoudig en hiermee komt uw zorgvuldig gekozen menu helemaal mooi tot zijn recht.

Waarom tafelkleden damast met de kerst?

Het kerstfeest heeft het allemaal in zich. Het is feestelijk, gezellig, chique én stijlvol. Tafelkleden van damast zijn dat ook. Ze geven net even wat meer sfeer dan andere soorten tafellakens. Kerst en tafelkleden damast vormen daarom vanzelfsprekend een perfecte combinatie.

Tafelkleden damast combineren

Tafelkleden damast zijn supermakkelijk te combineren met vrijwel alle kleuren en stijlen tafeltextiel. Damast is gewoonlijk wit of gebroken wit, en laat zich makkelijk verfraaien met zowel andere witte tafelkleden (zoals linnen tafelkleden) of juist met felle, vrolijke kleuren. Aardse kleuren doen het daarentegen altijd goed wanneer u uw tafelkleden damast vooral als chique, exclusieve tafelkleden wilt doen ogen. Bruin, legergroen, zwart of ivoorkleuren zijn dan aan te raden als goede combinaties voor tafelkleden damast.

Kortom: wilt u van kerst 2012 een écht feest maken? Bestel uw damast tafelkleden damast vandaag nog!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*