Vier Kerst in Zeeland

De gezelligste tijd van het jaar komt er weer aan; de Kerstdagen. Gezellig met de hele familie genieten van heerlijk eten, drinken en vooral van elkaar. Voor een Kerstdiner, brunch en hotelarrangement kunt u prima terecht bij Amadore; hotels & restaurants op de mooiste locaties van Zeeland. Viert u Kerst bij Amadore, dan wordt u puur verwend.

Al onze locaties zijn omgetoverd tot een waar Kerstsprookje.

Wat dacht u bijvoorbeeld van Kerst vieren aan de prachtige boulevard van Vlissingen, of Kerst pal achter het Banjaardstrand? Alles is mogelijk.

Wanneer u onze hotels en restaurants binnenloopt bent u al meteen in de Kerst stemming. Prachtige decoratie, vrolijke mensen en heerlijk eten en drinken zorgen voor een unieke Kerst ervaring die u nooit meer zult vergeten.

Overdag hebben wij een luxe Kerstbrunch en s’avonds een luxe Kerstdiner (onder andere een luxe 7-gangen diner). Ook is het mogelijk om te overnachten in één van onze prachtige hotels, direct aan zee of in de altijd gezellige centra van Goes en Middelburg.

Op onze overzichtelijke website maak je eenvoudig de keuze voor welke dag u Kerst wilt vieren. Eten en drinken op Kerstavond, Eerste Kerstdag, Tweede Kerstdag en Oud & Nieuw.

Het nieuwe jaar ingaan in stijl met onze spetterende Sylvester avond.

Kerst Zeeland vier je bij Amadore.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*