Zeer luxe vakantiewoningen boeken via Greenwood Vakantiehuizen

De mooiste LUXE vakantiehuizen huurt u via Greenwood Vakantiehuizen. Luxe accomodaties in Frankrijk, hartje Parijs of heerlijk in het schitterende Acquitaine.

Rotterdam, Zuid Holland – 11, 12 2012 – Sinds 1984 verhuurt Greenwood Vakantiehuizen door geheel Europa heen. Sinds 2013 verhuren we ook extra luxe tot zeer luxe vakantie villa’s accommodaties en estates in Frankrijk. Sinds kort ook een schitterend estate in Umbrie Italie. Vakantie moet gewoon genieten zijn, en plezier is niet in geld uit te drukken.

Dhr van Wijgaarden :” Wij boeken al sinds 1992 regelmatig een vakantiehuis via Greenwood, de services is goed de huiseigenaren zijn super beleefd en erg klantvriendelijk. Mensen maken fouten maar gelukkig hebben ze ons bij Greenwood nog nooit in de kou laten staan. Ultiem vakantie veiligheid. Erg persoonlijke service, en ze weten wie je bent als vaste klant.”

Boek dus nu ook uw zeer LUXE vakantiewoningen bij Greenwood. Neem contact op voor een persoonlijke service.

Greenwood Vakantiehuizen bemiddelt in vakantiehuizen door geheel Europa en Zuid Afrika. Ze doen dit sinds 1984 en zijn erg succesvol in hetgeen ze doen. In het geval van een overtocht naar bijvoorbeeld Engeland of Ierland of de Scandinavische landen boeken de mensen van Greenwood u de beste tickets met (indien beschikbaar) schitterende kortingen. Nooit een duurdere prijs. Dus de totale service. Ze adviseren om altijd een reis en/of annulerings verzekering af te sluiten voor uw reis.

# # #

Team Greenwood
Greenwood Vakantiehuizen
010 7144320
0107144324
info@greenwood.nl
http://www.greenwood.nl