Heerlijk genieten van showbizz roddels

Zelfs zonder dat we hun liedjes beluisteren of hun films bekijken, krijgen beroemdheden het voor elkaar om ons te vermaken. Je hoeft maar op het internet te surfen om de laatste showbizzroddels te ontdekken. En wie houdt daar nou niet van?

De grillen van beroemdheden

De bevoorrechte positie van grote sterren zorgt ervoor dat ze aan alle mogelijke grillen kunnen toegeven. Een nieuwe outfit voor elk concert, een onmogelijke look, een bepaald soort koffie of een speciaal menu: elke ster heeft zo zijn eigen –verrassende– grillen. Actrices en zangeressen gaan daarbij vaak heel wat verder dan een simpele koffie of een eenvoudig menu. In de showbizzroddels kan je lezen hoe bont ze het wel niet maken. Dat is nog eens leuk nieuws!

Schandalen in de media

Sterren zijn ongetwijfeld recordhouders als het op schandalen aankomt: elke dag weer komen er nieuwe bij. De showbizzroddels zijn dan ook talrijk aanwezig onder de online nieuwtjes over celebs. De roddels gaan over scheidingen, ruzies, schokkende verklaringen in het openbaar, belachelijke acties, enz. Ook hierin zijn sterren echte professionals. De lijst met hun stommiteiten kent geen eind, en onze lezers zijn er gek op.

Heet van de naald

Gedurfde videoclips of liedjes met een wild ritme: elke dag weer zorgen ze voor opschudding op het internet. Momenteel is het de beurt aan PSY met zijn Gangnam style. Eerder heeft Justin Bieber zijn fans met op het internet geposte videoclips weten te veroveren. In de showbizzroddels kan iedereen de laatste trends op de voet volgen.

Stijlblunders

Het uiterlijk van de sterren heeft altijd een streepje voor bij de showbizz roddels. En het wordt allemaal nog interessanter als het over de negatieve kant gaat. Een afschuwelijk kapsel, een jurk in omastijl of een mislukte operatie: allemaal heel boeiende gespreksthema’s voor bij een kopje koffie met vrienden op een terrasje. Precies daarom zijn sites met het belangrijkste celebritynieuws als MSN, onmisbaar voor wie niets van de laatste roddels wil missen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*