Zonnepanelen aansluiten? Bel 0900 Elektricien!

, , ,

Tokelau, een land dat bestaat uit enkele eilanden in de Stille Oceaan, en als territorium afhankelijk is van Nieuw-Zeeland, is het eerste land ter wereld dat volledig overgeschakeld is op zonne-energie. Door zonnecollectoren te plaatsen op de lommerrijke eilanden, kunnen de inwoners van het mini-staatje zonder fossiele brandstoffen in hun eigen elektriciteit voorzien. Dat scheelt kosten, en spaart het milieu.

Tokelau, dat slechts 1400 inwoners heeft, werd eerder bekend door het toplevel domein (TLD) .tk gratis uit te delen aan de wereldbevolking. Menigeen had zo’n domein, met de onvermijdelijke reclame. Nu loopt het land weer voorop in innovatie.

Stijgende prijs

Ook in Nederland groeit het aantal zonnepanelen, enerzijds gedreven door de stijgende prijs van elektriciteit stijgende belastingen op energie, anderzijds door de dalende kosten van een zonnepaneel en grotere energieopbrengst per vierkante centimeter bij de nieuwste zonnepanelen. Steeds meer mensen kopen daarom zonnepanelen, maar zijn niet in staat die zelf te installeren.

Dan komen de elektriciens van 0900 Elektricien in beeld. Zij zijn de aangewezen personen om zonnepanelen te monteren op uw woning, en de bijbehorende bedrading en aansluiting op uw meterkast te verzorgen. De Elektriciens van 0900 Elektricien zijn via een landelijk telefoonnummer 24 uur per dag bereikbaar. Als u belt wordt u op basis van uw postcode doorverbonden met een lokale vakman, die uw nieuwe elektriciteitscentrale op een veilige en deskundige wijze aan kan leggen, bijvoorbeeld in Den Haag.

0900 Elektricien is onderdeel van het landelijke netwerk 0800 Naambellen. Via hetzelfde unieke concept bieden wij simpele dienst aan consumenten: onthou een naamnummer, bel het, en wij verbinden u door met een echte professional, waar u bent, wanneer u wilt.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*