Zuivelhoeve Dokkum steunt Serious Request 2012

, , , , , , , , , ,

Zuivelhoeve Dokkum Steunt Serious Request 2012!

Ieder jaar houdt 3fm een actie waarbij 3 Dj’s een week lang radio maken vanuit het glazen huis, dit jaar zal dat van 18 tot 24 december in Enschede plaatsvinden. Hierbij wordt zo veel mogelijk geld opgehaald voor een actie van het Rode Kruis. In 2012 is het thema babysterfte. Babysterfte is een stille ramp die iedere 6 seconden een slachtoffertje maakt. Dit komt wereldwijd op 5,5 miljoen slachtoffertjes per jaar. Met de bijdragen die worden gedaan kunnen de vrijwilligers van het Rode Kruis onder andere medische zorg en begeleiding bieden aan de moeders in Afrika, om zo babysterfte terug te dringen. De Zuivelhoeve Dokkum helpt samen met de Zuivelhoeve het Rode Kruis graag met dit initiatief.
 
Met de speciale “Serious Request Actie” van 26 november tot 21 december zet de Zuivelhoeve Dokkum zich in om een zo groot mogelijk bedrag op te halen voor Serious Request 2012. Voor ieder stuk jong belegen kaas dat wordt verkocht, doneert de Zuivelhoeve 5% van het aankoopbedrag aan Serious Request. De lekkere romige Zuivelhoeve jong belegen kaas is een topper uit het assortiment. Daarnaast kunnen klanten natuurlijk een eigen bijdrage doen aan Serious Request door middel van de donatiebox die in de winkel staat of op www.kominactie.nl/zuivelhoevedokkum 

Help ons het Rode Kruis te helpen in de strijd tegen babysterfte!
Lets hear it for the babies.
 
www.kominactie.nl/zuivelhoevedokkum

Zuivelhoeve Dokkum
Hoogstraat 23
9101 LH Dokkum

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*