Campingketen Sandaya staat op de vakantiebeurs

Van 8 tot en met 13 januari op de Vakantiebeurs in hal 11, stand C.048.

Amsterdam, 21 december 2012 – De campingketen Sandaya is de nieuwe eigenaar van een vijfsterrencamping van meer dan 900 plaatsen aan de Costa Brava, nabij het middeleeuwse stadje Pals. Sandaya is een jonge groep van 7 vier-sterrencampings, waarvan zes in Frankrijk en nu ook één in Spanje.

Op de Vakantiebeurs in Utrecht geeft Sandaya bezoekers uitgebreid informatie over de nieuwe camping in Spanje en natuurlijk ook over de Franse campings. Alle campings liggen op toplocaties in het Middellandse Zeegebied, aan de kust in Normandië en bij Parijs. Sandaya-campings bieden naast campingplaatsen ook comfortabele huuraccommodaties.

Sandaya blijft verder uitbreiden. De eerste investeringen zullen nog voor de opening van het komende toeristische seizoen worden gedaan. Op de Spaanse camping komen onder meer vijftig nieuwe cottages, glijbanen in het zwembad en een bowlingbaan. Ook staan nog voor het eind van het jaar nieuwe aankopen in Frankrijk op het programma.

————-

Over Sandaya
Sandaya is een keten van topcampings, opgericht in 2010 door de groep Acapace. Onder leiding van François Georges en Xavier Guilbert, beheert Sandaya momenteel zeven campings (waarvan één in Spanje) : La résidence du Campeur 4* (dept Var, 83), le Plein Air des Chênes 4* en Les vagues 4* (dept 34, Hérault), Soulac plage 4* (dept 33, Gironde), Maisons-Laffitte 4* (dept 78, Yvelines) et ‘Yelloh ! Village’ Côte de Nacre 4* (dept 14, Calvados), Cypsela Resort 5*.