Een nieuwe look voor Dagpas.nl

,

Een nieuwe look voor Dagpas.nl

Dagpas.nl heeft haar website in een nieuw jasje gestoken. Niet alleen ziet de website er mooier uit, ook de gebruiksvriendelijkheid is enorm toegenomen.

De kortingswebsite uit Groningen ziet er een stuk frisser uit en het bestellen is eenvoudiger en sneller geworden. Bij een bestelling hoef je alleen nog je e-mailadres in te vullen, de website koppelt hier direct een gebruikersaccount aan. Vervolgens hoef je alleen nog maar gemakkelijk en veilig via iDeal te betalen!

Consumenten

Verder gaat het team achter Dagpas natuurlijk door met het regelen van leuke aanbiedingen met hoge kortingen! Als je je (gratis) aanmeldt voor deze aanbiedingen kun je verschillende thema’s kiezen, waardoor je alleen de aanbiedingen ontvangt die jij interessant vindt. Liever geen aanbiedingen ontvangen per mail? Je kunt Dagpas ook in de gaten houden via de verschillende social media of door geregeld een bezoekje te brengen aan de website. Zo ben je altijd op de hoogte van leuke aanbiedingen in de stad, maar ook daarbuiten!

Ook meedoen met Dagpas?

Wil jouw bedrijf ook met haar producten of diensten op Dagpas.nl? Een aanbieding zorgt voor een grotere naamsbekendheid in Groningen én door een knallende actie willen consumenten je maar al te graag leren kennen. Per verkochte tegoedbon vraagt Dagpas slechts een lage provisie en elke bon die wordt verkocht wordt ook daadwerkelijk uitbetaald. Dus…… geen resultaat = geen kosten, maar wel gratis promotie in de regio!

Nieuwsgierig geworden? Ga direct naar Dagpas.nl en bekijk de aanbiedingen op de vernieuwde website!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*