Modulerende thermostaat, dat scheelt!

, ,

Een modulerende thermostaat zorgt ervoor dat uw CV ketel zich aanpast aan de warmtebehoefte bij u thuis. ’s Ochtends zal een modulerende thermostaat voluit branden totdat de temperatuur in uw kamer op de gewenste hoogte is. Als dit bijna bereikt is zal de thermostaat naar beneden bijstellen. Op deze manier wordt uw kamer op een geleidelijke manier warm. Naast dat uw huiskamer op een prettige manier warm wordt gemaakt, scheelt een modulerende thermostaat ook in energiekosten.

Bij een modulerende thermostaat hoort vaak ook een modulerende ketel. Deze kunt u in veel gevallen aanschaffen bij dezelfde leverancier als waar u de thermostaat heeft gekocht. Door een modulerende thermostaat en ketel gaan uw energiekosten per jaar omlaag. Naast het adviseren over een modulerende thermostaat, staan onze specialisten ook klaar om deze bij u te installeren.

Warmte wanneer u wilt

Het voordeel van de modulerende thermostaat, is dat het zich aan past aan uw levensstijl. Als u thuis bent zal het uw huis warm maken, en bij afwezigheid zal de thermostaat schakelen naar een lagere temperatuur. Verder kunt u met een modulerende thermostaat ook andere handige dingen bekijken. Zo kan het warmwater gebruik en de buitentemperatuur getoond worden op uw modulerende thermostaat.
Het installeren van een modulerende thermostaat kan lastig zijn. Onze specialisten staan daarom altijd klaar om u bij dit soort klussen te helpen.

Bron:0900 CV-service

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*