Smeltwater kan voor lekkage zorgen

, ,

In de winter, als er veel sneeuw kan vallen, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat er geen lekkages ontstaan aan uw dak. Zo kan stuifsneeuw zich bijvoorbeeld verzamelen tussen uw dakpannen. Als het dan gaat smelten is er een grotere kans op lekkage in uw woning. Onze specialisten staan altijd voor uw klaar en zijn op alle winterse toestanden voorbereid. Neem vrijblijvend contact op en wij helpen u verder.

Als er veel sneeuw op een plat dak komt, is de kans groot dat dit lang blijft liggen. Wanneer dooi intreedt en uw regenpijp is nog bevroren, dan kan het water geen kant op. Het smeltwater kan dan via de muren naar beneden lopen en voor ernstige lekkages zorgen. Vallende ijsblokken of vallende ijspegels kunnen ook naar beneden vallen en dat kan erg gevaarlijk zijn.

Uw dak winterklaar maken

Om ervoor te zorgen dat u in de winter niet voor onaangename verrassingen komt te staan, is het een goed idee om uw dak voor de winter te controleren. Controleer of uw regenpijpen niet verstopt zijn en dat ze het water goed kunnen afvoeren. Ook kunt u uw dakpannen controleren om ervoor te zorgen dat ze niet los zitten. Onze specialisten staan altijd voor u klaar. Door weer en wind zullen zij u helpen om uw dak winterklaar te maken.

Bron: 0900 Dakdekker

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*