Verhuisbedrijf Den Bosch voorziet groei in verhuisbranche voor 2013

Verhuisbedrijf Den Bosch voorziet groei in verhuisbranche voor 2013

Den Bosch , 4 December 2012

Verhuisbedrijf Den Bosch voorziet stevige groei voor de verhuisbranche in 2013.

Het Bossche bedrijf heeft het de omzet over de afgelopen 11 maanden met bijna dertig procent zien toenemen en verwacht voor het komende boekjaar dit resultaat te herhalen.

Volgens verhuisbedrijf Den Bosch heeft dit slechts gedeeltelijk  met de licht verbeterde verhuismarkt te maken. Onderscheidend vermogen op het gebied van kwaliteit  en betaalbaarheid van de verhuisdiensten heeft het bedrijf bovengemiddelde groei bezorgd. Verhuisbedrijf den Bosch ziet de markt  de komende maanden echter wel verder herstellen.

De impasse binnen de woningmarkt lijkt langzaam te worden doorbroken zegt woordvoerder Heijmans. Wij verwachten de eerste maanden van het komende jaar ongeveer twintig procent meer verhuisaanvragen. Wat de zomer gaat brengen blijft koffiedik kijken. Meestel zijn het de beste maanden. Het zou best kunnen dat verhuisbedrijven dan weer langzaam gaan denken aan groei en voorzichtig medewerkers gaan aantrekken. Wij lopen hier iets op voor en zijn nu al weer aan het uitbreiden.

De branche heeft een moeilijke tijd achter de rug maar dat scheidt ook het kaf van het koren. De goede verhuisbedrijven overleven echt wel, zij het in afgeslankte vorm. Het vet is er af maar er zit zeker nog vlees op onze botte. Het komende jaar verwachten wij een groei van minstens 20% aldus Heijmans.

Voor meer informatie over dit onderwerp kunt u contact opnemen met A. Heijmans van verhuisbedrijf den Bosch op nummer 0900-4444222.

Meer informatie over verhuisbedrijf Den Bosch vindt u op www.verhuisbedrijf-denbosch.nl