Stormachtig weekend: volle agenda bij dakdekkers

, ,

De storm die het afgelopen weekend over Nederland trok heeft gezorgd voor veel schade, meldt RTV Utrecht. Vooral in het midden van het land waaiden bomen om, en vlogen de pannen van de daken. Behalve veel werk voor de brandweer, zorgde de storm ook voor volle agenda’s bij dakdekkers, die afgewaaide pannen weer op hun plek legden, of vervingen door nieuwe exemplaren.

Herfststormen zorgen vaker voor dakpannen die van het dak waaien. Dat is niet alleen vervelend voor woningeigenaren, maar ook voor degenen die hun auto vlakbij de desbetreffende woning geparkeerd hebben. De eigenaar van de woning is dan aansprakelijk voor de veroorzaakte schade. Het is daarom aan te raden om preventief actie te ondernemen, zodat uw huis herfststormen zoals die van het afgelopen weekend beter doorstaat. Uw dakdekker kan daarbij advies geven voor het onderhoud van uw dak.

Onderhoud van uw dak

De dakdekkers van 0900 Dakdekker (0900 3253355) kunnen u adviseren bij het onderhouden van uw dak. Daarnaast staan zij ook voor u klaar bij schade die optreedt als het gevolg van een storm, zoals afgelopen weekend. Een mogelijk oplossing is daarbij het vervangen van oudere dakpannen door nieuwere exemplaren die beter vast te maken zijn aan het dakbeschot. Daarbij is het ook van belang dat het dakbeschot van voldoende kwaliteit is om dakpannen op vast te zetten.

Onze dakdekkers werken volgens het unieke idee van de overkoepelende website 0800 Naambellen. Via een landelijk nummer, 0900 Dakdekker (0900 3253355) , komt u in contact met een professional bij u in de buurt, die snel aanwezig kan zijn. Na het intoetsen van uw postcode wordt u meteen doorverbonden met een lokale dakspecialist.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*