Verrassende primeurs 2013 bij Hannick Muziekreizen

Nieuwe brochure boordevol muzikale reisinspiratie!
Hannick Reizen, sterke speler op het gebied van opera- en concertreizen, presenteert haar nieuwe brochure met muziekreizen voor voorjaar en zomer 2013. Totaal 50 muziekreizen in groepsverband, met maar liefst 11 primeurs & een groot aanbod individuele maatwerk reizen.

100 jaar Festival Verona en 200 jaar Verdi
Het operafestival van Verona viert in 2013 het 100-jarig bestaan. 200 jaar geleden werd componist Giuseppe Verdi geboren. Een groepsreis brengt de operaliefhebber naar zijn geboorteplaats Roncole, zijn woonplaats Busseto en naar Verona. Het aanbod voor de individuele maatwerk reiziger naar Verona is verder uitgebreid.

200 jaar Wagner
Het jaar 2013 staat in het teken van Richard Wagner. In de brochure vindt men een reis met het thema Koning Ludwig II en Wagner in Bayern. Voor Der Ring van Wagner kan men naar o.a. München, Milaan, Darmstadt en de Letse hoofdstad Riga.

Operette reizen
Voor de liefhebbers van het genre operette zijn er twee nieuwe reizen. Een reis naar Oostenrijk, het Mekka van de operette en een reis naar de cultuurstad Dresden.

Nog meer muzikale themareizen
Orgel, oude muziek, operette, componisten als Bach, Puccini en Verdi of muziek & natuur. Voor de echte liefhebbers, die tijdens hun reis meer over een specifiek onderwerp willen horen, biedt Hannick Reizen verschillende themareizen aan. Tijdens de themareizen worden uiteenlopende muzikale onderwerpen aan de hand van een lezing en met diverse excursies verder uitgediept.

Muziekcruise over de Rhône
Nieuw is de muziekcruise in het zuiden van Frankrijk met bezoek aan de Bourgogne en de Provence. Vrijwel dagelijks een klassiek concert aan boord, concertinleidingen, lezing over Franse componisten en facultatieve opera’s.

Nieuw: muziekreis naar Canada
De nieuwe rondreis laat de muziekliefhebber kennismaken met de grote muziekcentra in Oost-Canada. Het belangrijkste en grootste Canadese operagezelschap is de Canadian Opera Company in Toronto. In Montréal behoort het Montreal Symphony Orchestra tot de belangrijkste culturele instellingen. Naast muziek staan de grote steden als Toronto en Montréal, Québec City en de natuur centraal.

Maatwerk neemt toe
Steeds meer individuele muziekliefhebbers laten hun muziekreis geheel op maat samenstellen, een reis die optimaal aansluit op de persoonlijke behoefte. Voor de individueel ingestelde reizigers, die graag samen of met vrienden op reis gaan, biedt Hannick Reizen in 2013 muziekreizen naar Verona, Valencia, Milaan, Turijn, Wenen en naar vele festivals.

Nieuwjaarsborrel – zaterdag 12 januari 2013
In het teken van ‘Een rijk muzikaal jaar’. Hannick Reizen nodigt klanten en relaties uit voor een Nieuwjaarsborrel op het kantoor aan de Geestbrugweg 28 in Rijswijk. Muziek(reizen), champagne en gezellig samenzijn vormen de ingrediënten van de middag (van 12.00 tot 16.00 uur). Op een aantal momenten worden korte muzieklezingen gehouden. Uitgebreide informatie vindt men op de website.

Noot voor de redactie:
Voor meer informatie bel 070 – 319.19.29. Uw contactpersonen zijn Hanni Gerretsen (h.gerretsen@hannick.nl) en Hanneke Gillieron (h.gillieron@hannick.nl).
HANNICK REIZEN BV Geestbrugweg 28, 2281 CL Rijswijk; www.hannick.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*