Bezoek het event ‘zitten’ over design eetkamerstoelen en design barkruk van Piet

Tijdens de ddw is er enorm veel te zien. Eindhoven is een echte designstad, 2e van de wereld zelfs. Helsinki is eerste. Mensen gaan zich allemaal richting eindhoven bewegen om alle speciale dingen te bekijken. Je kan je geluk niet op als je designliefhebber bent. Dit was de elfde x ddw en in 2013 wordt het nog specialer dan de vorige jaren.

Piet die showt alle design barkruk en design eetkamerstoelen in 2012

De expositie ‘zitmeubelen’ is erg druk bezocht. Piet hein eek heeft alles wat hij ooit ontworpen heeft in dezelfde ruimte op tijdsvolgorde gezet. Alle design eetkamerstoelen en design barkruk collectie die goed beoordeelt zijn, kon je daar bekijken. Design verandert door de jaren en dat is hier goed zichtbaar. Waar zou piet dit jaar weer mee komen? Iedereen gaat kapot van nieuwsgierigheid. Ook de rest van de designers laten zichzelf uitgebreid zien. Design eetkamerstoelen en design tafellampen die je nooit eerder hebt gezien prachtig. Als je graag naar meubels kijkt, vergeet dan de ddw niet.

Is er nog wat anders te beleven behalve design eetkamerstoelen en design barkruk?

Het is niet het enige wat je moet bekijken. De afstudeerontwerpen in de design academy zijn echt speciaal. Afstudeerders krijgen de kans om zichzelf te laten zien zodat mensen hier geld aan willen geven om dit project over te nemen van de afstudeerder. Profileren kunnen ze dus wel door deze graduation show. Het is te gek voor woorden waar ze mee komen. Design eetkamertafel van staal en toch mooi uiterlijk, design kapstokken gemaakt van glas. Je zou zeggen dat het niet kan, of niet mooi is. Maar die studenten lukt het.

Design eetkamerstoelen en design barkruk is niet alles

In expocentrum de krabbedans kan je de mode bekijken van nu. Studenten ontwikkelen nieuwe modeontwerpen die daar in een bijzondere omgeving opgesteld worden. Veel labels willen dingen die ze interessant zien opkopen. De blob in de stad is ook erg gaaf om te bekijken. Ook het lichtfestival in eindhoven genaamd glow is geniaal. Allemaal verschillende lichtkunst wat duizenden mensen naar eindhoven trekt.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*