Dopper waterflesjes, het ideale flesje voor kraanwater, een groot succes.

De Dopper waterfles is inmiddels een groot succes. Binnenkort komt de Dopper met een nieuwe variant op het mooie alternatief voor de plastic waterflesjes uit de supermarkt. Maak gebruik van kraanwater en deze handige herbruikbare drinkfles.

De Dopper is een handzaam meeneemflesje en ontworpen door Rinke van Remortel. Dit Nederlandse drinkflesje is voor het grootste gedeelte gemaakt van gerecycled materiaal, vrij van de schadelijk geachte stof BPA. Je kan uit de Dopper drinken als een flesje, maar wanneer je het witte gedeelte losdraait en omdraait is het een bekertje.

De Dopper is eindeloos te gebruiken, heel goed schoon te maken en 100% vaatwasmachine-bestendig. Geniet iedere dag van deze mooie en duurzame fles. Door jou aankoop gaat er tevens een deel van de winst naar drinkwaterprojecten van Simavi.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*