Sinterklaas en Kerstman zijn brokkenpiloten

, ,

Sinterklaas en de kerstman zijn alweer een tijdje vertrokken naar respectievelijk Spanje en de Noordpool, maar behalve cadeautjes laten ze ook een regelrechte ravage achter. Zo is bijvoorbeeld de schoorsteen vaak beschadigd door zwarte pieten die er doorheen zijn geklommen. Ook de kerstsokken die er tegenaan worden gespijkerd zijn niet bevorderlijk voor de spachtelputz op de schouw.

Goedheiligman
Na de feestdagen maakt een stucadoorsbedrijf zoals Gebr. Schilder Stucadoors uit Volendam overuren om alle schade te herstellen. Een specifiek moment waarop zwarte piet onbewust schade maakt, is wanneer de pepernoten worden gestrooid. Door alle commotie en rennende kinderen, verschuiven en vallen meubels om tegen de wand. Alle schade die hierbij ontstaat moet gerepareerd worden. U denkt waarschijnlijk dat u dit zelf ook wel ‘even kunt bijsmeren.’ Als u woning u iets waard is wordt dit echter sterk afgeraden. Het resultaat van prutswerk zul je namelijk altijd blijven zien. Een goed stucadoorsbedrijf is in staat om uw spachtelputz snel weer te herstellen.

Kerstman
U vraagt zich waarschijnlijk af hoe de kerstman een spoor van vernieling creëert.  Dat zit zo: de volslanke weldoener heeft zijn rendieren niet altijd even goed onder controle… Een omschrijving van de ravage is bijna niet te doen. Laten we het er maar op houden dat wandafwerking dan zeker nodig is. Toch hopen we dat ze volgend jaar weer komen!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*