Synology introduceert VisualStation VS240HD

  • Krachtige en energiezuinige oplossing voor monitoring van meerdere bewakingscamerabeelden
  • Tot 24 gelijktijdige videostreams in HD-kwaliteit

Taipei, Taiwan, 8 januari 2013 – Synology introduceert VisualStation VS240HD, een rendabele camerabewakingsoplossing waarmee gemakkelijk meerdere videokanalen bekeken kunnen worden op HDMI-schermen.

Met de krachtige VS240HD kunnen tot 24 videokanalen tegelijkertijd in HD bekeken worden, bij in totaal 240 frames per seconde in 720p resolutie. Dankzij dubbel uitgevoerde HDMI-aansluitingen is deze bewakingsoplossing bij uitstek geschikt voor inzet op grote schaal, waarbij videobeelden in hoge kwaliteit naar verschillende schermen gestreamd kunnen worden in een bewakingsmeldkamer.

“De VS240HD is een betaalbaar en compact apparaat, speciaal ontwikkeld voor het bewaken van live camerabeelden. Er is geen pc nodig en het apparaat verbruikt slechts 14,4 watt aan energie”, zegt Chad Jiang, product manager bij Synology.

In combinatie met een Synology DiskStation of RackStation ondersteunt de VS240HD videostreams in MJPEG, MPEG4 en H.264 compressieformaten, inclusief audio. Ook pan/tilt/zoom (PTZ) camera’s worden ondersteund voor betere bewakingsmogelijkheden en om objecten te kunnen volgen. Gebruikers kunnen zowel live als opgenomen videobeelden bekijken, videoclips in HDTV-kwaliteit exporteren en beelden opslaan op externe USB-disks. Al deze mogelijkheden worden beheerd via een gemakkelijk te gebruiken interface, met een USB-muis.

Kijk voor meer informatie op http://www.synology.com/products/vs240hd.php?lang=nld.

Prijs en beschikbaarheid
De Synology VideoStation VS240HD is per direct leverbaar. De adviesprijs bedraagt €375 (excl. BTW).