Trend sexy kostuums dankzij 50 Tinten Grijs

Meer dan 22.000 C-date leden werden gevraagd: “Welk soort carnavalskostuum zal jouw aandacht trekken?“

– Bijna de helft voelt zich aangetrokken door een Gothic of SM-kostuum.
– De meest populaire kostuum daarna is sexy prins of prinses.
– Het enige kostuum dat bij vrouwen meer in de smaak valt dan bij mannen is een pak van een gewilde beroemdheid.

50 Tinten Grijs als inspiratie voor een sexy SM-kostuum trend

Dit jaar vieren we carnaval veel eerder, wat betekent dat carnaval feestliefhebbers in Europa, Amerika en zelfs in sommige Afrikaanse en Aziatische landen nu al aan hun kostuums werken. Elk jaar wordt er een trend waargenomen: vaak geinspireerd door bepaalde films, evenementen en TV programma’s. Er is een trend die eigenlijk nooit verdwijnt, namelijk het sexy carnavalskostuum. Dankzij de enorme hit 50 Tinten Grijs zal het dit jaar een kinky verkleedpartij worden en worden er veel SM-achtige kostuum verschijningen verwacht!

Singles die graag een date willen scoren tijdens carnavalsseizoen 2013 kunnen beter deze trend volgen adviseert C-date. In het recente onderzoek van C-date werd gevraagd welk soort kostuum het meest in de smaak zou vallen als er naar een casual gezocht gaat worden tijdens carnaval. Bijna de helft van de respondenten gaf aan dat ze zich tot een Gothic of SM-kostuum aangetrokken zouden voelen. 45,9% van de ondervraagden zou met groot genoegen een erotische bestseller novel willen naspelen in een sexy kostuum. 46,1% van de mannelijke ondervraagden zou opgewonden worden door een Anastasia Steele kostuum, terwijl 43,6% van de vrouwen hun eigen Christian Grey naar huis zouden willen meenemen.

Ook populair voor carnaval: sexy prinsen/prinsessenkostuums en beroemdheden

Natuurlijk is er voor elke trend een tegenovergestelde trend en dat is dit jaar het sexy prinsen- of prinsessenkostuum. 36,7% van de C-date leden zou zich aangetrokken voelen tot een sexy versie van deze klassiekers. 37,1% zou graag in een prinsenkostuum voor een dame met een kroon willen vechten, terwijl 33,3% van de vrouwen graag door een prins op een witte paard meegevoerd willen worden.

De derde optie voor carnavalskostuums zijn kostuums die een beroemdheid voorstellen; de enige optie die meer aanhangers onder vrouwen dan mannen heeft. 23,1% van de vrouwen zullen uitkijken naar Clooney, Gosling en Hamsworth lookalikes, terwijl alleen 16,9% van de mannen graag een Megan Fox, Jessica Alba of een Rihanna aan hun zijde zouden willen zien.

Mannen die geen risico’s willen nemen kunnen overwegen om zich als Prins Harry te verkleden; hij is een sexy prins, een gewilde beroemdheid en, gezien zijn avontuurtjes in het verleden, ook een beetje kinky!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*