Wijziging management Zetes Nederland

Eindhoven, 13 februari 2013 – Zetes (Euronext Brussel: ZTS), de pan-Europese leverancier van oplossingen en diensten voor de automatische identificatie van personen en goederen, kondigt aan dat er bij Zetes in Nederland een 2-koppig management is aangesteld, in navolging van de structuur die in andere Zetes landen is toegepast. Sjoerd Landman en Paul Lankhout zijn voor Zetes in Nederland aangesteld als Country Managers.

Voormalig Country Manager voor Zetes in Nederland Marco Malaihollo is benoemd tot Country Manager voor Zetes in UK & Nordics. Reden voor deze managementwissel is een strategische koerswijziging binnen Zetes. Marcel Kars, Senior VP Sales & Marketing Zetes Industries: ”Sjoerd Landman en Paul Lankhout combineren een lange ervaring in onze markt in Operations en Sales. Ik heb er het volste vertrouwen in dat zij het huidige succes van Zetes in Nederland zullen voortzetten en wens hen veel succes in hun nieuwe uitdaging.”

Over Zetes
Zetes (Euronext Brussel: ZTS) is een toonaangevend leverancier van oplossingen voor toeleveringsketens, identificatie en mobiliteit. Door automatische identificatietechnologieën op intelligente wijze te gebruiken, koppelen we goederen of personen aan nieuwe en bestaande IT-systemen. Het resultaat voor onze klanten is een naadloze informatie-uitwisseling, met gegevens die in elke fase van het proces geregistreerd worden en in real time beschikbaar worden gesteld. De oplossingen van Zetes bieden ondernemingen, publieke instellingen en overheden dus de gewenste controle over hun activiteiten ter plaatse bij hen en op het terrein, zodat ze hun algemene prestaties kunnen optimaliseren, hun eindresultaten kunnen verbeteren, en kunnen voldoen aan de meest veeleisende uitdagingen op het vlak van traceerbaarheid. Zetes Groep heeft haar hoofdvestiging in België en meer dan 1.000 personen in dienst in 15 landen in EMEA. Zetes streeft naar duurzame winst en groei; de geconsolideerde omzet in 2011 bedroeg 220,6 miljoen euro.
Meer informatie is te vinden op: www.zetes.com.
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*