Fotoboek vol winterfoto’s

,

Voor de meeste mensen zit de wintersport er alweer op, bij Hema maak je een blijvende herinnering van je reis. Online creëer je namelijk je eigen fotoboek waarin je je digitale foto’s afdrukt. Je hebt zelf alle vrijheid om er een mooi en bovenal persoonlijk album van te maken.

Je mooiste foto’s
Natuurlijk kies je voor je album alleen de mooiste foto’s van je geheugenkaart, bijvoorbeeld die ene waar jij en je beste vriend of vriendin zo leuk op staan, en dat schitterende overzicht van de bergpieken. De foto’s upload je direct vanaf je geheugenkaart of harde schijf naar het speciale programma dat je helpt het fotoboek vorm te geven. Heb je met je mobiele telefoon foto’s gemaakt, dan kun je die ook gebruiken voor het fotoalbum. Bijvoorbeeld een leuke foto vanuit de skilift of van je kinderen met hun snoet in de sneeuw. Houd er wel rekening mee dat niet alle telefoons fotograferen in hoge kwaliteit, het mooiste resultaat krijg je dus wanneer je gebruik maakt van je digitale camera.

Bijzondere gelegenheden
Ben je niet op wintersport geweest, geen nood. Voor vrijwel ieder heuglijk moment maak je een tof album! Kies bijvoorbeeld zelf een mooie selectie foto’s van het doopfeest van je kind, je eigen verjaardag, een verre reis of de familiedag. Zo’n album is leuk voor in de boekenkast en om af en toe eens door te bladeren, maar het is ook een tof cadeau! Wat dacht je bijvoorbeeld van een fotoboek voor je ouders of grootouders, ze kunnen dan wanneer ze maar willen naar je mooie foto’s kijken.

Heel persoonlijk
Om je album of cadeau extra persoonlijk te maken, heb je bij Hema een aantal opties. Kies bijvoorbeeld voor een vrolijke voorkant met foto of een persoonlijke tekst. Bij iedere foto die je toevoegt vertel je vervolgens je eigen verhaal, zo is het voor gasten ook veel leuker om in het album te bladeren en hoef je zelf niet alles uit te leggen. Ook wat betreft de indeling, vorm en het materiaal van het album liggen alle opties open. Kies dus wat bij je past en maak voortaan van ieder feest een prachtig album! Geef je liever geen album cadeau, bestel dan online een mok, kalender of een telefoon hoesje met je eigen foto’s. Dat valt vast in de smaak!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*