Gitarist Koen Snoek geeft gitaar en cursus weg aan meest gemotiveerde aanmelder

,

Gitarist Koen Snoek heeft als missie het voor iedereen bereikbaar maken om gitaar te spelen. Om dit werkelijk te maken ontwikkelde hij het afgelopen jaar naar eigen zeggen ”Een methode om te leren gitaarspelen maar dan 2.0”. Koen vertelt: ‘Wanneer je dit oppakt kun je in een week door middel van de digitale cursus een eerste nummer spelen.’ De gitarist en ondernemer stelt zijn cursus en een mede-ondernemer stelt zelfs een gratis gitaar beschikbaar voor de meest gemotiveerde aanmelder.

Gitaarspelen vroeger en nu
Wanneer iemand gitaarles zien mensen veelal twee mogelijkheden. Of je gaat naar een plaatselijke muziekschool waar je (groeps)les krijgt. Of je vind een privedocent en krijgt bij jou of bij hem/haar thuis les. Een van deze privedocenten was Koen Snoek. Jarenlang gaf hij les. Koen vertelt ”Wanneer je priveles geeft help je een handvol mensen per week. Ik wil juist veel meer mensen helpen. Daarom heb ik dit programma opgezet.” Met de betaversie heeft hij al 1000 mensen de gitaarspeelbasis mogen leren. Het programma dat is opgezet leert in 22 weken een basis aan gitaartechnieken, maar dan volledig digitaal te volgen. Op www.ikwilgitaarlerenspelen.nl kunnen mensen zich aanmelden om kans te maken op een gratis gitaar en bijbehorende lessen.

3JS gitaristen Kwakman en De Witte
Koen Snoek heeft al zijn technieken geleerd van Jaap Kwakman en Jaap De Witte. Jaap Kwakman (Volendam, 20 mei 1977) en Jaap de Witte, pseudoniem van Jaap Schilder (Volendam, 2 juni 1954) zijn Nederlandse muzikanten, tekstschrijvers en componisten die bekend werden als lid van de 3JS. Jaap Kwakman bespeelt gitaar en mandoline en verzorgt bij de 3JS ook backing vocals. De Witte bespeelt gitaar en piano. Bij de 3JS is hij tevens achtergrondzanger.

BeginnersGitaren
Beginnersgitaren.nl is een onderdeel van Mr.Drubbel’s Musicstore in Purmerend. Deze webwinkel is gespecialiseerd in gitaren voor beginnende gitaristen. Een van deze gitaren is beschikbaar gesteld voor de meest gemotiveerde aanmelder voor het Gitaarspelen 2.0 programma. De eigenaar Remko Drubbel legt uit: ”Koen heeft tientallen van mijn klanten geholpen met het aanleren van goede gitaartechnieken. Ik wil hem graag helpen met zijn missie meer mensen te helpen met het leren van gitaarspelen. Hiervoor heb ik een van mijn gitaren beschikbaar gesteld voor de meest gemotiveerde aanmelder.”

Concert
Uit de betaversie van het digitale gitaarspeelprogramma zijn al tientallen mensen op een gevorderd niveau aangekomen. Diverse van hen zeggen uit te zien naar een eerste kans om hun kunsten publiek te laten zien. Het idee is opgevat om einde van dit jaar een concert te gaan organiseren met deze leerlingen.

Koen Snoek: Gitarist en ondernemer uit Volendam die 7 maart 2013 een gitaarmethode lanceert Een methode om te leren gitaarspelen maar dan 2.0 (Digitaal maar toch persoonlijk).’ Ook roept hij mensen op zich aan te melden, de meest gemotiveerde aanmelding krijgt een gitaar en kan gratis gebruik maken van het lesprogramma. Meer informatie: www.gitaarlesvankoen.nl

Gitaarspelen 2.0: Een digitale, maar persoonlijke methode om via internet gitaar te leren spelen. Na een week kan iemand een eerste nummer spelen en na 22 weken heb je een stevige basis waarop iemand verder kan bouwen. Hier kunnen mensen zich aanmelden voor het winnen Meer informatie: www.IkwilGitaarLerenSpelen.nl

Bronnen: http://nl.wikipedia.org/wiki/3JS

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*