Nu kunststof kozijnen een stuk voordeliger door BTW-Verlaging

Sinds 1 maart 2013 stimuleert de overheid de bouw door middel van het verlagen van het BTW tarief van 21% naar 6%. Deze BTW-verlaging geldt voor verbouwingen en de renovatiewerken in de bestaande bouw gedurende een jaar. Dit heeft betrekking op het arbeidsloon.

Hiernaast stelt de overheid een investeringsfonds van 150 miljoen euro op om energiebesparende maatregelingen in de gebouwde omgeving te stimuleren voor zowel verhuurders als eigen woningbezitters. Het fonds wordt aangevuld door middelen uit de markt, zodat het zal verviervoudigen tot wel 600 miljoen euro.

Voor U en onze klanten zijn deze wijzigingen zeer gunstig. De prijs van het vervangen van Uw kozijnen inclusief het juiste isolatieglas vallen door de BTW-verlaging een stuk lager uit. Tevens is er een grotere mogelijkheid om subsidie te verkrijgen als er wordt gekozen voor een goed isolerend kunststof kozijn met het juiste (HR++) isolatieglas. 

Voor meer informatie over onze werkzaamheden en de voordelen van de BTW-Verlaging zijn op onze website te vinden: www.alhra.nl!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*