LocoMix introduceert hét nieuw ‘Oranje’ product kroontjemaken.nl

Er staan vele mooie “Oranje” dagen voor ons in het verschiet, de troonwisseling, Koninginnedag, sport evenementen, bezoeken van het koningspaar in de provincies etc. De kans voor uw bedrijf om hier op in te spelen met een opvallend product. LocoMix heeft voor u; hét oranje kroontje!
Dit kroontje is in zijn geheel personaliseerbaar met uw eigen logo, tekst en slogan. Het kroontje van kroontjemaken.nl valt gegarandeerd op doordat uw logo, tekst en slogan zowel aan de voor als achterzijde van het kroontje bedrukt zal worden. Het kroontje is op verschillende maten in te stellen waardoor uw doelgroep de basisschool kan zijn of volwassenen tijdens Koninginnedag. Door de diversiteit die kroontjemaken te bieden heeft, en u het kroontje naar eigens wens kan laten bedrukken, is het voor iedere evenement inzetbaar om uw bedrijfsnaam te laten opvallen!
Kroontjemaken laat ook uw boodschap in de vorm van een informatiekaart mee leveren bij het kroontje. Hierop kunt u bedrijfsinformatie bedrukken of bijvoorbeeld een ludieke actie. Alle kroontjes worden Full-colour bedrukt wat gegarandeerd leuke reacties oplevert.

*Leverbaar vanaf 25 stuks!
*Levertijd binnen 5 werkdagen!
*Geheel personaliseerbaar!
*Gegarandeerd succes!

Voor meer informatie www.kroontjemaken.nl

www.kroontjemaken.nl is onderdeel van www.LocoMix.nl , hét bedrijf dat gespecialiseerd is in originele directmailing en give-aways.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*