Zing Nederlands Met Me in Den Haag van start

,

Feest afgelopen vrijdag op de rand van de Stationsbuurt en de Schilderswijk. 
Op het buurtfestival ‘Welkom Hier in de Schilderswijk en Stationsbuurt’ werden (nieuwe) buurtbewoners door middel van allerlei activiteiten met elkaar in contact gebracht.

In Pakhuis de Règâh bracht zanger John Medley om het publiek een beetje op te warmen allerlei Nederlandse klassiekers ten gehore. Daarna, tijdens het evenement Zing Nederlands Met Me was het onder leiding van Meike van de Linde (tweede van rechts) vervolgens de beurt aan de bezoekers.

,,We hebben statushouders die de taal beter willen leren uitgenodigd om Hollandse hits te komen zingen”, vertelt initiatiefnemer Edgar Neo (eerste links). ,,Een nieuwe taal leren is het makkelijkst wanneer je ergens plezier in hebt.”

Tevens weet Edgar Neo te melden dat dankzij een bijdrage van WijDoenMee.nu de reeks minimaal nog 3x georganiseerd kan worden. En dat de locatie waarschijnlijk de volgende keer een stuk groter zal zijn.

Zing Nederlands Met Me Den Haag Pakhuis de Regah Pakhuis de Reiger Pakhuis de Zwijger in Den Haag Welkom Hier in de Schilderswijk Stationsbuurt © Fred Leeflang

© Fred Leeflang

Noot aan de redactie:
Voor meer informatie en/of antwoorden op uw vragen kunt u contact opnemen met Edgar Neo via 06 34 196 796 en/of edgar@deregah.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*