QICHI – Revolutie in tankwereld!

, ,
QICHI – Revolutie in tankwereld!

Weet je nog, die tijd dat je een pitstop bij een tankstation maakte en je trek had in iets gezonds? Maar dat het beste dat je kon vinden een zompig broodje kaas en een frisje met toegevoegde vitamine was?

Die tijd is nu voorbij. Tenminste, als je komt tanken bij het nieuwste concept in de wereld van tankstations. QICHI, eigendom van retailorganisatie NRGValue, werd mede ontworpen door Creative Studio DOOR. De eerste pilot is inmiddels een feit en ligt aan de A13 tussen Rotterdam en Den Haag.

Wat mag je verwachten?

Een inspirerende omgeving, waar je omringd bent door (h)eerlijke producten.
Met name, maar niet alleen, op het gebied van voeding. Bij QICHI vind je gezonde opties, verse producten van lokale producenten. Verwacht efficiënte service, service met een glimlach.

QICHI is de plek waar je in het moment kunt genieten van de door een getrainde barista gemaakte perfecte koffie, waar je geniet van je versgebakken hamburger, op een green egg gebakken, en je vers gemaakte salades. Door de hoge glazen pui en de lichte materialen ervaar je ruimte en ervaar je dat je even tot rust komt. Deze filosofische aanpak is uniek in de wereld van de benzinestations.

QICHI?

De woorden QI & CHI betekenen in het Chinees levenskracht, flow & energie, DOOR creative studio voegde deze toepasselijke woorden samen, en zo werd de naam QICHI geboren. Het staat symbool voor de ervaring die geboden wordt tijdens de pitstop.

AMBITIES

De ambities zijn groot. NRGValue onderzoekt met deze pilot haar ambitie om het QICHI-concept modulair uit te rollen over de rest van haar tankstation netwerk. Rij je op de A13, maak dan zeker een pitstop en laat je verrassen in deze eerste QICHI. Voor meer informatie bekijk www.qichifood.com.

DOOR creative studio is een design studio in Amsterdam voor vormgeving van ruimtes en ervaringen.

DOOR creëert merkervaringen van de toekomst. Alles op het gebied van de visuele strategische positionering van een merk, van strategie via design tot uitvoering.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*