Aankondiging iOS app Weerzien

De eerste app om het Nederlandse weer uit andere tijden te bekijken is gearriveerd.
Op 22 december 2017 wordt Weerzien in de app-store gelanceerd.

Hoe was het weer in de zomer van 1969 nu eigenlijk?

Toen ik kind was konden we elke winter schaatsen!

Vorig jaar was het veel warmer dan nu…

In december breekt de tijd van het terugblikken weer aan. Weerzien speelt hier perfect op in. Want Weerzien is niet zomaar een weer-app, maar een handige app met een compleet overzicht van het weer van de voorgaande jaren tot ruim 100 jaar geleden. Prachtig vormgegeven jaar- en dagoverzichten geven een goed beeld van het weer in vroegere tijden. Raadpleeg de weerhistorie aan de hand van weergaloze features van de app.

Betrouwbaarder kan het niet. Het weer van gisteren is immers al geweest. Geen voorspellingen, maar facts! De app zit tjokvol met weerobservaties van maar liefst 35 Nederlandse weerstations van de KNMI. Weerzien is speciaal gemaakt voor heuse weerliefhebbers, meteorologen, weerdeskundigen. Kortom voor iedereen die het weer wil weerzien.


Weerzien is geschikt voor alle iPhones met iOS 9 of hoger.

Als de kippen erbij zijn?
Weerzien is de eerste Nederlandse app die alvast vooruit te bestellen is in het gloednieuwe pre-ordersysteem van de App Store. Bestel nu en de app wordt automatisch gedownload zodra hij beschikbaar komt.

Inspiratie nodig voor een leuk kerstspel bij het familie-etentje?
Speel “het weer van toen” met vragen als “wedden dat de temperatuur de afgelopen 5 jaren, op kerstdag altijd boven de 5 graden was?” en check de facts met Weerzien .

Tot Weerziens!

weerzien-app.nl
touchinski.nl

Marketing Touchinski marketing@touchinski.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*