Je ideale partner herken je aan uiterlijk en gedrag

Den Haag, 14 december 2017 – Het einde van het jaar nadert en het wordt weer tijd om stil te staan bij goede voornemens. Voor single Nederland is het vinden van een partner één van de belangrijkste voornemens voor het nieuwe jaar. In haar boek ‘Jij past echt bij mij’, vertelt Monica Wardenaar over een nieuwe manier om te ontdekken hoe je je ideale partner herkent aan het uiterlijk. Hierdoor wordt de zoektocht naar een passende partner aanzienlijk verkort.

Twee belangrijke ingrediënten voor een succesvolle relatie zijn lichamelijke aantrekkingskracht en karakters die bij elkaar passen. Met MensTypes, waarover Wardenaar in haar onlangs verschenen boek schrijft, kun je aan uiterlijk en gedrag karaktereigenschappen afleiden. Door op een andere manier naar het uiterlijk te kijken is het mogelijk om in een oogopslag je ideale partner te herkennen.

In onze kindertijd hebben we onbewust een beeld gecreëerd van ‘de ideale partner’. Wanneer we iemand ontmoeten die voldoet aan dit beeld wordt er in de hersenen automatisch een chemisch proces in gang gezet. “We krijgen verliefde gevoelens, maar dit betekent niet dat iemand ook echt een goede match is”, zegt de schrijfster.

“De typologie van MensTypes helpt de lezer te ontdekken wie bij hem of haar past voordat de hormonen en vlinders in de buik de overhand krijgen. Je ziet sneller ‘wat voor vlees je in de kuip hebt’, je hebt meer plezier in het daten en je kunt eerder beslissen of het zinvol is iemand beter te leren kennen. In een vroeg stadium ontdekken of iemand echt bij je past bespaart teleurstelling en frustratie”, aldus Wardenaar.

MensTypes is gebaseerd op een oude typologie die al jaren wordt gebruikt voor persoonlijke ontwikkeling en zelfkennis. De schrijfster raakte gefascineerd door deze typologie, toen ze ontdekte dat je hiermee ook je ideale partner kunt herkennen. Ze besloot deze kennis toegankelijk te maken voor een breder publiek. In haar boek laat Wardenaar zien dat het mogelijk is van te voren te weten of iemand een goede match voor je is.

 

Meer informatie:
www.menstypes.nl
e-mail: info@menstypes.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*