Hoevense opleider PER4MANCE is uitgeroepen tot De Beste Kleine Opleider van Nederland

,
Springest organiseerde dit jaar voor de vijfde keer de verkiezing van de ‘Beste Opleider van Nederland’. Springest vertegenwoordigt ruim 5100 opleiders en heeft een aanbod van meer dan 49.000 leerproducten. Daarmee is het de grootste onafhankelijke vergelijkingssite voor opleidingen, trainingen en cursussen in Nederland. PER4MANCE zat in de top 3 van maar liefst 5 categorieën en won de categorieën ‘Beste Opleider Management’, ‘Beste Opleider Communicatie’ én ‘Beste Kleine Opleider van Nederland’. De uitslag wordt bepaald aan de hand van beoordelingen die de deelnemers in het betreffende kalenderjaar hebben gegeven. Voor het eerst ging de prijs voor ‘De Beste Kleine Opleider’ naar een jong trainingsbureau vanwege zijn eigenzinnige en mensgerichte aanpak.

De Beste Opleider Van Nederland-verkiezing
Dit jaar hield Springest voor de vijfde keer de zoektocht naar de beste opleider van Nederland. De winnaar van de verkiezing wordt bepaald door de beoordelingen van de deelnemers in het betreffende kalenderjaar. In maar liefst 3 categorieën won PER4MANCE de prijzen: beste opleider in de rubriek Communicatie, beste opleider in de rubriek Management en de prijs voor de beste kleine opleider van Nederland. In de twee andere categorieën eindigde PER4MANCE in de top 3. Inmiddels hebben ruim 2.000 deelnemers een of meerdere trainingen van PER4MANCE gevolgd. Deelnemers wordt na afloop gevraagd om hun ervaring te delen op Springest. De organisatie scoort volgens de deelnemers een 9,7.

Potentieel aanwakkeren in mensen
Midden in het Brabantse Hoeven – vanuit conferentiecentrum Bovendonk, een voormalig seminarie – werkt het team van PER4MANCE aan zijn missie: individuen, teams en organisaties inspireren om met energie het maximale uit zichzelf te halen. Frits Galle – mede-eigenaar van PER4MANCE – legt uit: “Het is hard nodig! Er zijn op dit moment meer dan een miljoen mensen die antidepressiva gebruiken en bijna een kwart van alle werknemers zou het liefst niet meer gaan werken na het weekend. In 2016 had maar liefst 1 op de 7 medewerkers last van burn-outklachten. Oftewel: ik zie een enorme behoefte aan positieve energie op de werkvloer en in de privésfeer.” Het team van PER4MANCE werkt via de vaste formule: resultaat = kennis x vaardigheden x energie in het kwadraat. Om een beter resultaat in het bedrijfsleven of privéleven tot stand te brengen, zijn kennis en vaardigheden belangrijk. Zij zien echter dat het grote verschil wordt gemaakt door energie. Die wordt toegepast op drie niveaus: persoonlijk, leiderschap en organisatorisch. De prijs ”Beste Opleider van Nederland” wordt als motivatie gezien om verder te gaan én nog meer mensen te helpen.

PER4MANCE – bedrijf dat sinds 2010 individuen, teams en organisaties traint en coacht op het gebied van leiderschap en effectiviteit vanuit conferentiecentrum Bovendonk in Hoeven. Frits Galle is een van de eigenaren van PER4MANCE. Het aantal trainingen voor 2018 is inmiddels uitgebreid. Meer informatie: www.PER4MANCE.nl.

Springest – vertegenwoordigt ruim 5100 opleiders en heeft een aanbod van meer dan 49.000 leerproducten. Daarmee is het de grootste onafhankelijke vergelijkingssite voor opleidingen, trainingen en cursussen in Nederland. Organiseerde voor de vijfde keer de verkiezing ‘Beste Opleider van Nederland’, waarbij PER4MANCE een van de grote winnaars bleek. Meer informatie: https://opleidervanhetjaar.nl/de-
beste-opleider- van-nederland- 2017/.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*