Kadoideegenerator.nl lanceert app voor Android

, ,

DELFT – De website kadoideegenerator.nl heeft vandaag een app voor Android gelanceerd waarmee snel en makkelijk een origineel cadeau gevonden kan worden. De app is gratis en bevat dezelfde functionaliteiten als de website. Gebruikers van de app hebben dus volledige toegang tot de database van Kado Idee Generator.

Kado Idee Generator is een cadeau zoekhulpmiddel dat sinds 2017 suggesties voor alle gelegenheden en leeftijden biedt. Dagelijks worden nieuwe bijzondere cadeausuggesties aan de database toegevoegd. Inmiddels zijn er bijna 1000 cadeau ideeën op de website te vinden maar dit aantal zal snel worden uitgebreid.

De app en de website laden snel in en bevatten geen reclame of popups. Beiden zijn erg gebruikersvriendelijk door de eenvoudige opzet. Zo bestaat het menu uit slechts 2 opties: cadeau voor hem en cadeau voor haar. Om het juiste cadeau te vinden kan er vervolgens gefilterd worden op populariteit, bedrag, geslacht, leeftijd en categorie. De prijs van de cadeau ideeën variëren van 1 tot 10.000 euro. Er is dus voor ieders budget een geschenk te vinden.

De app is compact en verbruikt weinig geheugen omdat de database met ideeën op de webserver van Kado Idee Generator wordt bewaard. Dus ga naar Google Play, zoek naar ‘Kado Idee Generator’ en probeer het eens. Handig voor als je binnenkort naar een verjaardag moet maar ook leuk om mee te spelen en je te verbazen over de aparte cadeausuggesties.

Binnenkort zal het voor bezoekers van de website en gebruikers van de app ook mogelijk worden om zelf cadeau ideeën aan de database toe te voegen. Met name webwinkeliers krijgen op deze manier een mooie kans om hun eigen webshop te promoten.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*