Valentijnsontbijt

Valentijnsontbijt op Valentijnsdag

, ,
Valentijnsontbijt

Valentijnsontbijt Ontbijtservice Noorderland

Valentijnsdag, over vier weken is het alweer zover! Tijd om alvast te bedenken hoe je je liefde van je leven kunt verrassen. Cadeautjes, kaartjes of romantisch dineren, waarom niet Valentijnsdag romantisch beginnen met een super de luxe Valentijnsontbijt om nog nét even wat langer in bed te kunnen blijven liggen met een verrukkelijk ontbijt om samen van te genieten ? Je hoeft er niet eens de deur voor uit om dit te regelen voor je geliefde en kan je gemakkelijk online ontbijt bestellen bij Ontbijtservice Noorderland en wordt alles vers voor je klaargemaakt, geen omkijken naar dus.
Voor de dag van de liefde kun je dit gewoon van te voren bestellen bij Ontbijtservice Noorderland in het hoge Noorden.
Bij Ontbijtservice Noorderland zijn de bezorgers woensdag 14 Februari de hele ochtend op liefdespad en brengen de luxe Valentijnsontbijten rond in geheel Groningen en Drenthe. En je weet: liefde van de man, maar ook de vrouw, gaat door de maag dus met zo’n originele ontbijtverrassing voor de deur maak je een smakelijke en feestelijke start van de Valentijnsdag. De onvergetelijke ochtend start goed met kraakverse Roomboter Croissants, vers geperste jus d’orange, knapperige pistoletjes, Belgische wafels gevuld met kersencompote, Hollandse aardbeien, goed belegsoorten en heerlijke salades, gerookte zalm, een warm scharreleitje natuurlijk, bonbonnetjes en Valentijnschocolaatjes en vers gezette, heet geschonken koffie en thee, ga zo maar door, werkelijk aan alles is gedacht, zelf aan een romantische rode roos bij het ontbijt!
Dat het drukke dagen zijn weet Ontbijtservice Noorderland uit ervaring, zij verzorgen de Valentijnsontbijten al meer dan twaalf jaar met veel plezier en ook dit jaar wordt al begonnen met het inkopen van romantische servetjes en leuke Valentijns attenties voor de aankleding van het Valentijnsontbijt.
Bij Ontbijtservice Noorderland kun je gemakkelijk online ontbijt bestellen op de website www.ontbijtservice-noorderland.nl of telefonisch en gezien de te verwachten drukte wordt er aangeraden niet te lang wachten met het bestellen van een Valentijnsontbijt. Ook bied de ontbijtservice de mogelijkheid om bijvoorbeeld een Valentijnskaart met persoonlijke tekst of een boeket bloemen of een fles Bubbels erbij te bezorgen om het nóg uitgebreider te maken.
Al vanaf zes uur bezorgen zij tot één uur ’s middags thuis óf op het werk en desgewenst anoniem om Valentijnsdag nog spannender te maken….

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*