Nieuwe Upperwine wijnwinkel in Woluwe

Upperwine, een Belgische webshop voor wijnen, blijft groeien. Na de opening van de eerste wijnwinkel in Tervuren werd er enkele weken geleden een nieuwe locatie toegevoegd in de Brusselse rand. Deze keer kozen we voor de charmevolle gemeente Sint-Lambrechts-Woluwe.

Wat u mag verwachten

De nieuwe wijnwinkel in Woluwe biedt alle troeven die klanten van Upperwine gewend zijn: een grote en kwalitatieve selectie rode, witte en rosé wijnen van bekende wijnhuizen, inclusief het professionele advies van onze wijnkenners. Wij helpen iedereen die op zoek is naar een lekker flesje wijn of bubbels. Die expertise is een van onze belangrijkste troeven. Want een keuze maken uit het grote aanbod is niet altijd even gemakkelijk.

Deze opening is voor Upperwine tevens een schaalvergroting. De tweede wijnwinkel in Woluwe laat ons toe om nog meer verrassende wijnen aan onklopbare prijzen aan te bieden. Dat is iets waar u als concument van profiteert. Upperwine bewijst dat goede wijn niet duur hoeft te zijn.

Bezoek de nieuwe wijnshop in Woluwe

Wilt u zelf een bezoekje brengen aan Upperwine Woluwe? Dat kan tijdens de volgende openingsuren:

  • Maandag: van 12.30 u tot 19.00 u
  • Dinsdag: van 12.30 u tot 19.00 u
  • Woensdag: van 12.30 u tot 19.00 u
  • Donderdag: van 12.30 u tot 19.00 u
  • Vrijdag: van 12.30 u tot 19.00 u
  • Zaterdag: van 10.30 u tot 18.00 u
  • Zondag: gesloten

Het adres: Erfprinslaan 2, 1200 Sint-Lambrechts-Woluwe

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*