BURGEMEESTER JANSSEN VERHEUGD MET UITBREIDING KASTEEL KERCKEBOSCH

 

 

Burgemeester Janssen van Zeist zette kasteel Kerckebosch afgelopen weekend in het zonnetje bij het bereiken van het hoogste punt van de nieuwe serre in aanbouw. De burgemeester gaf in zijn speech aan trots te zijn op deze horeca-hotspot. De uitbreiding van het kasteel uit 1904 zorgt ervoor dat nog meer bezoekers uit Zeist en omstreken kunnen genieten van een mooie streek waarin het kasteel gelegen is. Horeca- exploitantenIngmar Sloothaak en Hans van Triest breiden hun goedlopende Kasteel Kerckebosch uit met een gloednieuwe serre die plek geeft aan 100 meer gasten. Medio juni zal de serre opgeleverd worden en een plek zijn waar iedereen elkaar 7 dagen per week kan ontmoeten, eten, drinken en werken.

Ingmar Sloothaak: “Fantastisch dat de burgemeester ook het belang van onze uitbreiding ziet voor de gemeente en dus achter onze plannen staat. We besloten tot een uitbreiding om aan de vraag van gasten te voldoen. De nieuwe serre wordt gebouwd in de stijl van het kasteel en heeft een toegevoegde waarde voor onze gasten en voor Zeist.”

De serre, van ruim 200 vierkante meter, is ontworpen door Architect Wevers & Van Luipenen kent een Orangerie-stijl die goed past bij de neogotische stijl van het kasteel. Er is rekening gehouden met de wens dat dat het groen van de Utrechtse Heuvelrug waartegen het kasteel is gelegen, meer terugkomt in de serre. HDVL Designmakers, gespecialiseerd in bijzondere horecaconcepten, is verantwoordelijk voor het interieur en de aannemer van het gehele project is Bouwbedrijf Oskam uit

Bunnik.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*