Tai Chi Tao & Qi Qong Uithuizen

UITHUIZEN – Sporten in Uithuizen doe je natuurlijk bij Tai Chi Uithuizen. Deze school voor Chinese bewegingsleer verzorgt meerdere lessen per maand in: Tai Chi Chuan, Tai Chi Tao & Qi Qong volgens de Jan Kraak methode. Ook Mindfulness, Yoga gerelateerde oefeningen, Chinese bewegingsleer, massages etc.

 

Tai Chi Uithuizen begon als een ludiek idee van Yvonne Huizinga. Ze volgde verschillende opleidingen van activiteiten die binnen de sectie mundfulness passen. De opleidingen die ze gedaan heeft zijn o.a.: Docent Tai Chi Tao & Qi Qong onder Jan Kraak zelf, Yang stijl Tai Chi Chuan in de school van Earl Blijd en in China. Ook opleidingen tot masseuse, Chinese geneeskunst en vele anderen.

 

In 2008 richtte ze Tai Chi Uithuizen op en geeft daar tot op heden nog steeds les. Gemeente  Eemsmond heeft al vele activiteiten gezien van Yvonne en haar prachtige Tai Chi school.  Het probleem is een beetje dat tegenwoordig veel mensen zich niet tot sporten kunnen zetten.

 

Nederland, maar ook de provincie Groningen kampt met overgewicht en veel mensen die geen discipline voor sporten kunnen opbrengen. Anders dan veel reguliere sportscholen is Tai Chi Uithuizen toegankelijk en staat het plezier hebben en houden als doel voorop.  Want als je iets als leuk en plezierig ervaart ben je meer bereid om er harder je best voor te gaan doen waardoor er meer positieve resultaten komen.

 

Tai Chi Uithuizen doe mee!

 

Hoe kun je meedoen bij de prachtige Tai Chi school van Yvonne Huizinga in Uithuizen?

 

Gewoon langskomen op de dinsdag avond van 20:30 aan de J.F. Kennedylaan 22, 9981 KB te Uithuizen. Geef aan dat je voor een proefles komt bij de instructrice.

 

Je kan voor meer informatie ook mailen naar: tai.chi.uithuizen@gmail.com of bellen met 06 – 14925624

 

Tai Chi Chuan, Tai Chi Tao en Chi Kung is lekker sporten voor iedereen en toegankelijk ook voor mensen met afstand tot het doen van sport. Ook mensen met medische aandoeningen zijn zeer goed in staat om Tai Chi te beoefenen.

 

Bekijk onze site:

 

http://www.tai-chi-uithuizen.jimdo.com

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*