Dymo Etiketten van Zolemba

Goedkoper & Milieuvriendelijker.

Gebruikers van compatible labels zijn al jaren voordeliger uit dan labelgebruikers van originele merken. De Dymo etiketten van Zolemba zijn ook nog eens milieuvriendelijker dan de dure originele etiketten. De originele Dymo etiketten worden geproduceerd van papier zonder FSC-keurmerk. De FSC-etiketten van Zolemba die geschikt zijn voor de Dymo labelprinters zijn dit wel! Zolemba en haar klanten leveren een bijdrage aan een beter milieu door te kiezen voor FSC-papier. Door duurzame bosbouw te steunen wordt ontbossing en roofbouw voorkomen.

Naast de keuze voor FSC-papier wordt er bij Zolemba op kantoor papierloos gewerkt en worden zendingen efficiënt verpakt door de innovatieve inpakmachine. Weinig karton en een zo klein mogelijk pakket zorgen voor een efficiënter transport.

Milieuvriendelijke FSC-Etiketten van Zolemba

Bij Zolemba staat verantwoord produceren hoog in het vaandel. Bij de productie van etiketten is papier één van de belangrijkste grondstoffen. Zolemba werkt met FSC-gecertificeerde leveranciers, waardoor het gebruikte papier altijd een FSC-certificaat bevat.

Door gebruik te maken van FSC-papier verminderd Zolemba wederom de impact die de productie en processen maken op het milieu. Het FSC-keurmerk geeft aan dat het papier gemaakt is van hout dat afkomstig is uit verantwoord beheerde bossen. Bij Zolemba zijn ze trots op deze nieuwe stap naar een milieuvriendelijkere organisatie.

FSC Etiketten