Stop de dagelijkse verspilling! en creëer een duurzame leefomgeving samen met BIOnyx

, , , , , ,

Persbericht

Stop de dagelijkse verspilling! en creëer een duurzame leefomgeving samen met BIOnyx

 

Mijn missie is het dagelijks gebruik en het verspillen van talloze miljoenen liters chemische schoonmaakmiddelen, NU te stoppen. Het merendeel komt onnodig in ons afvalwater terecht. Met de natuurlijke, hoogwaardige en 100% biologische middelen van BIOnyx, reinig je vrijwel alles gemakkelijk en snel, zonder chemicaliën. Zo beschermen we onze flora en fauna, en maken we een duidelijk statement: wij laten niet alleen zien dat het beter moet, maar dat het ook beter kan!

Om te beginnen wil ik dit bereiken door 1000 bedrijven enthousiast te maken die samen duurzaam (gaan) schoonmaken door duurzaam in te kopen. Dit door gebruik te (gaan) maken van innovatieve & duurzame producten, voor de kinderen van onze kinderen.

Help NU mee en ontvang direct 15% korting op het hele BIOnyx assortiment!

BIOnyx producten zijn geconcentreerd dus effectiever & zuiniger in gebruik. Gemaakt van natuurlijke ingrediënten welke niet genetisch gemanipuleerd zijn en géén chemische conservering- en/of bestandsdelen bevatten.

Zo dragen wij ons steentje bij om ons milieu minder te belasten! Immers: een beter milieu begint bij jezelf.

Bestel je BIOnyx producten in onze webshop www.bionyx.nl met 15% korting (Gebruik kortingscode: BIOnyx15).

 

Meer over

BIOnyx maakt hoogwaardige en biologische schoonmaakmiddelen, zonder chemicaliën. De natuurlijke bestanddelen lossen vuil snel op. Zo worden alle oppervlakken binnen- én buitenshuis schoon en fris, en blijft het milieu beschermd! En zo maken we een duidelijk statement: wij laten niet alleen zien dat het beter moet, maar dat het ook beter kan!

 

Het verhaal achter BIOnyx
Als  founder  werkte ik tijdens een koffieproject in Zuid-Afrika langdurig samen met lokale/regionale Afrikaanse koffieboeren en ervoer uit eerste hand dat hoge kwaliteit, duurzaamheid en ontwikkeling uitstekend met elkaar samengaan. Terug in Nederland werkte ik bij een reinigingsbedrijf. Werken met de schoonmaakmiddelen was zonder veiligheidskleding vrijwel onmogelijk en milieuvriendelijke alternatieven bestonden niet of nauwelijks. Zo kwam ik op het idee om natuurvriendelijke en biologische schoonmaakmiddelen te ontwikkelen, die zelfs bij zwaardere schoonmaakklussen goed werken. BIOnyx is daarmee één van de meest vooruitstrevende biologische merken van Nederland.

 

Voor meer informatie:
Arnout Noteboom

BIOnyx.nl
+31 (0)637279702

info@bionyx.nl

www.bionyx.nl

 

Ede, 13 maart, 2018

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*