Fotograaf Femke Puijman wint Publieksprijs FOTY Awards 2018

, ,

7 april 2018, AMERSFOORT – Femke Puijman is met haar bedrijf Kyno Focus Hondenfotografie op de Dag van de ZZP’er tijdens de uitreiking van de Freelancer of the Year Awards door het Nederlandse publiek uitgeroepen tot beste ZZP’er van Nederland. De dierenfotograaf nam de publieksprijs in ontvangst uit handen van dagvoorzitter Jörgen Raymann, juryvoorzitter Marcel Molenaar en initiatiefnemer Robbie Sakkers.

Femke Puijman is de winnaar van de publieksprijs bij de FOTY Awards

Tijdens de vijfde editie van de FOTY Awards, de jaarlijkse zoektocht naar de beste ZZP’er of freelancer van Nederland, werd Femke Puijman afgelopen zaterdag door het Nederlandse publiek gekozen als winnaar.
In de eerste ronde van de FOTY Awards hebben ruim 10.000 genomineerde zzp’ers en freelancers punten verzameld via stemmen en referenties. Op basis van de kwaliteit van deze deelnemers, heeft de jury 104 finalisten geselecteerd. Deze finalisten hebben tijdens het pitchevent hun bedrijf voor de camera gepresenteerd, waarmee zij het publiek probeerden te overtuigen van hun kwaliteiten en onderscheidend vermogen.
Dit jaar is de gelukkige winnaar Femke Puijman met haar bedrijf Kyno Focus Hondenfotografie.

Over Femke Puijman
Femke (34) is al sinds 2004 fulltime professioneel dierenfotograaf (Kyno Focus Hondenfotografie & Hypo Focus Paardenfotografie). Ze maakt fotoreportages voor particulieren & bedrijven, geeft fotografie workshops en is auteur van de boeken ‘Hondenfotografie’ en ‘Paardenfotografie’. Haar werk is herkenbaar aan de zeer kleurrijke, sfeervolle beelden, waarin het karakter van het dier echt naar voren komt.

Dit werk is zo dankbaar; ik krijg dagelijks de kans om samen met mijn klant dierbare herinneringen te maken in de vorm van een uniek kunstwerk.

Over de FOTY Awards
De Freelancer of the Year Awards (FOTY Awards) is een jaarlijkse zoektocht naar de beste zzp’er van Nederland, georganiseerd door B2B-marketingbureau Victor Mundi. In totaal hebben meer dan tienduizend van de bijna 1,2 miljoen zzp’ers die Nederland kent meegedaan aan de FOTY Awards. Zij hebben online referenties verzameld, en op basis van de gemiddelde cijfers selecteerde de jury honderd finalisten die tijdens de pitchevents hun bedrijf voor de camera mochten pitchen. Daaruit heeft de vakjury – bestaande uit onder meer vertegenwoordigers van Knab, Allianz, Harvey Nash, Het Nieuwe Kantoor (HNK), Kamer van Koophandel (KvK), LinkedIn, ZZP Nederland, Uniforce, fCN, Victor Mundi en Ratecard – tijdens het juryberaad de Freelancer of the Year 2018 uitgekozen. De verkiezing vindt jaarlijks plaats tijdens de Dag van de ZZP’er.

Over Victor Mundi
B2B-marketingbureau Victor Mundi is initiatiefnemer/organisator van onder meer de Dag van de ZZP’er, nationale zzp-prijs FOTY Awards, ondernemersplatforms Business Boost Box en Vliegende Startdoos en onderzoeksmonitor ZZP Barometer. De missie van het bedrijf is het helpen en succesvoller maken van de bijna 1,2 miljoen zzp’ers die Nederland telt. “Wij geloven heilig in de zzp’er, omdat hij de ultieme specialist is. Meer zzp’ers is goed voor de innovatie, effectiviteit en de internationale concurrentiepositie in Nederland,” aldus Jeroen Sakkers, oprichter en eigenaar van Victor Mundi.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*