Feestelijk evenement garage Lunteren

Mastenbroek Auto’s uit Lunteren heeft alweer vijf jaar een nieuw pand. Ter ere van dit jubileum organiseert het hele team op 26 mei een feestelijk evenement bij de garage. 

Tijdens de Open Dag is iedereen vrij om een kijkje te nemen achter de schermen en kennis te maken met het team. Iedereen die altijd al heeft willen weten hoe het er aan toe gaat in de garage is welkom. Het team vertelt graag over hun werk tijdens een hapje en en drankje. Ook voor de kinderen zijn er activiteiten rond de werkplaats.

Bus ombouwen naar camper

Tijdens de Open Dag zullen de unieke buscampers te bezichtigen zijn. Mastenbroek Auto’s is expert in het ombouwen van busjes naar campers. De monteurs van Mastenbroek auto’s zijn gespecialiseerd in het installeren van alarmsystemen, maar kunnen ook zorgen voor andere stoelen en geschikte software. Bovendien zorgen ze ervoor dat de kampeerauto voldoet aan alle eisen van het RDW. In samenwerking met andere partijen richten ze de bus in met bijvoorbeeld een bed en keuken.

Ook voor bedrijfswagens en personenwagens kunt u terecht bij de garage aan de Dorpsstraat. Tijdens de Open Dag kunt u het nieuwste aanbod occasions bewonderen

Mastenbroek Auto’s Lunteren is op zaterdag 26 mei geopend voor alle geïnteresseerden. De garage ligt aan de Dorpsstraat 192a.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*