Aangrijpend!

, ,

 

Mijn naam is Carlien Taris, 26 jaar oud.
Op vrijdag 4 mei jl. is het boek ‘Ik had je zestig jaar beloofd’ verschenen bij uitgeverij Boekscout.

Toen mijn vader 2 jaar terug overleed kwam ik het manuscript van zijn broer, mijn oom, Anton ‘weer’ tegen. Zijn wens –en die van zijn partner Peter- is altijd geweest om dit manuscript uit te geven om zo bekendheid van de ziekte Aids te krijgen. Dit is er helaas nooit van gekomen omdat Anton zelf ziek werd en overleed. Nu -26 jaar later- heb ik besloten om dit zelf te laten doen. Als stukje eerbetoon naar mijn ooms toe. Om zo alsnog hun wens te vervullen.

Ik wil jullie met dit verhaal dan ook graag meenemen in de tijd waarin behandeling van deze ziekte niet vanzelfsprekend was. Vele mensen hebben geen weet van de impact die deze ziekte met zich meebracht, voordat er goede medicijnen waren.

Ik hoop dat u interesse heeft en hier aandacht aan wilt besteden. Inmiddels kun je oud worden met Aids. Ik vind het daarom belangrijk om dit verhaal de wereld in te helpen

Boekgegevens

Titel: Ik had je zestig jaar beloofd
Auteur: Carlien Taris
Verschijningsdatum: 04-05-2018 Aantal pagina’s: 340
ISBN: 9789402245042 Geïllustreerd: nee
Verkoopprijs: € 22,50 Uitvoering Paperback

* inclusief kosteloze verzending in Nederland en België

 

Noot voor de redactie, niet voor publicatie:

Heeft u vragen neem dan gerust contact met ons op:

Auteur: Carlien Taris, e-mail: carlientaris@gmail.com

Uitgever: Erwin de Haan, telefoonnummer: 035-6037937, e-mail: marketing@boekscout.nl

U kunt een digitaal recensie-exemplaar opvragen via marketing@boekscout.nl

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*