OPGELET! Homewrecker actief in omgeving Heeze-Leende.

 

Alle vrouwen in de omgeving Heeze-Leende, Valkenswaard, Sterksel, Maarheze en omstreken kunnen maar beter hun echtgenoten verstoppen. Er is namelijk een heuze ‘Homewrecker’ actief, welke binnen de afgelopen 2 jaar maarliefst 8 kinderen met gescheiden ouders heeft achter gelaten. 

Deze dame van rond de 40 woonachtig te Sterksel, heeft zelf haar gezin verlaten waarbij haar dochter (9 jr) er ‘nog al bekaaid’ van af komt. Ze ging er vandoor met een getrouwde man, die op zijn beurt 3 kinderen en een vrouw voor haar verliet. Deze relatie was echter van korte duur, aangezien mevrouw een nieuw slachtoffer gevonden heeft. Dit maal een gebonden man, met een relatie en 4 kinderen.

 

Waarom deze mannen voor haar vallen is mij een raadsel, aangezien deze dame het verantwoordelijkheidsgevoel van een 16 jarige heeft. Toch lijkt deze rasechte homewrecker een bepaalde allure te hebben die voor menig man onweerstaanbaar blijkt te zijn. Dus vrouwen uit de omgeving, pak je man stevig beet, en houd haar op afstand!

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*