Leiden, zaterdag 2 juni: Grootste Toetertoer ever. Meer dan 1 km lang met 60 prachtige en machtige trucks.

Op zaterdagochtend 2 juni start de Grootste Toetertoer ooit. Vanaf de parkeerplaats bij het Valkenburgse Meer vertrekken om 10 uur maar liefst 60 vrachtwagens voor een 2 uur durende rit door Zuid-Holland. Een gigantisch spektakel dat gratis toegankelijk is. De Leidse ToeterToer wordt jaarlijks georganiseerd door Lions Club Oude Rijn i.s.m. VTV Leiden. VTV leiden organiseert dagbesteding voor mensen met een beperking. Elke truck neemt een van de deelnemers mee voor een onvergetelijke ervaring. Rond 12 uur wordt de trucks weer terug verwacht bij het Valkenburgse Meer. De trucks zijn ter beschikking gesteld door vele sponsors en de chauffeurs doen belangeloos mee. Het motorbegeleidingsteam zorgt voor een veilige en ononderbroken tocht bij kruisingen en stoplichten. Een mooi initiatief waar vele mensen veel plezier aan beleven.

Leuk voor jong en oud.
De Leidse Toetertoer is een leuk en uniek spektakel om naar te kijken voor jong en oud. Loop van te voren lang alle trucks, neem je camera mee! En bij vertrek van de trucks zijn oordopjes handig want het wordt een enorm lawaai!

Kijk op www.toetertoer.nl voor meer informatie. Hier staat ook de route. Kom op de fiets want de parkeerplaats staat al vol met vrachtwagens!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*