MultiGift Relatiegeschenken BV is Fairtrade gecertificeerd

, , ,

MultiGift Relatiegeschenken BV is Fairtrade gecertificeerd!

Met trots kunnen we mededelen dat MultiGift Relatiegeschenken BV als eerste relatiegeschenkenbedrijf van Nederland Fairtrade gecertificeerd is. Fairtrade helpt boeren en arbeiders in ontwikkelingslanden een betere plek te verwerven in de handelsketen, zodat ze kunnen leven van hun werk en kunnen investeren in een duurzame toekomst. Aan deze duurzame ontwikkeling draagt MultiGift graag een steentje bij.

De vraag naar Fairtrade en duurzame relatiegeschenken groeit. Bij MultiGift zijn we niet alleen blij met deze ontwikkeling, we gaan nog een stap verder. Namelijk door Fairtrade katoen met duurzaam eco katoen te combineren.

Vanaf augustus 2018 levert MultiGift katoenen tassen uit voorraad die het niet alleen het keurmerk Fairtrade dragen, maar ook GOTS gecertificeerd zijn. GOTS staat voor Global Organic Textile Standard en wordt ook wel eco katoen of organisch katoen genoemd. Onze Fairtrade tassen van organisch katoen zijn van A tot Z duurzaam, groen en eerlijk.

Naast de Fairtrade certificering is MultiGift trotse partner van Max Havelaar, het Fairtrade keurmerk van Nederland.

De komende jaren gaat MultiGift stevig inzetten op Fairtrade, duurzame en gerecyclede relatiegeschenken. Meer informatie over onze Fairtrade eco-katoenen tassen met een mooi verhaal kunt u nalezen via onderstaande link.

https://www.multigift.nl/nl/fairtrade-eco-katoenen-tassen

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*