Berendsen Plc. en Elis S.A. gaan verder als één bedrijf

September vorig jaar is bekend gemaakt dat Berendsen Plc. en Elis S.A. verder gaan als één bedrijf. Door het combineren van Berendsen en Elis ontstaat een Europees marktleider in textiel-, hygiëne- en facilitaire diensten. Om efficiënter te kunnen inspelen op de behoeftes van haar klanten is er een nieuwe organisatiestructuur geïntroduceerd, die de leidende positie van het bedrijf verder moet verstevigen en uitbouwen. Dit heeft geresulteerd in het samenbrengen van al haar activiteiten in Nederland onder leiding van één managementteam, welke de huidige business line organisatie zal vervangen.

Lars Kamphuis is hierin benoemd tot Algemeen Directeur Berendsen Nederland en treedt hiermee in de voetsporen van Erik Verstappen, die is aangesteld binnen de Executive Board van Elis als Chief Operations Officer voor de geografieën Benelux en Scandinavië. Naast Lars Kamphuis wordt het Nederlandse managementteam compleet gemaakt door Bas Beerens (Sales en Marketing Directeur), Michel Vreugdenhil (Operationeel Directeur) Jan Willemsen (Financieel Directeur) en Marielle Lablans (HR Directeur).

Het nieuwe managementteam is op 13 november 2017 bekendgemaakt en is per die datum actief. Berendsen zal zich in de komende periode richten op het verder verbeteren van haar services en producten, om zo haar klanten van een nog betere dienstverlening te kunnen voorzien.

https://nl.elis.com/

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*