Kerstontbijtbuffet Kerst, Ontbijtservice Noorderland

Kerstontbijtbuffet bestellen in oktober

, , , ,

Begin oktober lijkt Kerst nog zo ver weg. Toch beginnen de bestellingen voor een Kerstontbijtbuffet door verschillende bedrijven bij Ontbijtservice Noorderland al binnen te druppelen. Goed geregeld, je kan er niet vroeg genoeg bij zijn. Veel bedrijven sluiten tussen Kerst en Oud en Nieuw de deuren en willen graag in de laatste week voor Kerst gezellig het jaar met alle collega’s afsluiten met een gezamenlijk kerstontbijt.
Een smakelijk alternatief voor de Kerstborrel! Maar ja, wie regelt dat, want een geweldig en uitgebreid Kerstontbijt organiseren is nogal een klus. En daar komt Ontbijtservice Noorderland van pas. Één telefoontje of mailtje en alles wordt geregeld voor het gezamenlijk Kerst ontbijt. Deze Ontbijtservice biedt een luxe Kerstontbijtbuffet aan met alles er op en er aan. Van Kerststol met amandelspijs, kaasplateau’s, verse croissanten tot aan huisgemaakte jammetjes en gerookte zalm. Daarbij bieden zij ook tafeldekservice met serviesgoed, glaswerk, tafellakens en kandelaars, helemaal in Kerst stijl. In overleg wordt het ook weer opgeruimd en nemen zij de afwas voor hun rekening.
Mag het allemaal wat makkelijker is het ook mogelijk te bestellen met disposibles, het Kerstontbijt is net zo lekker maar sneller opgeruimd en kan na afloop alles zo, hoepla, de vuilnisbak in.
En omdat de meesten het Kerstontbijt in nét die éne week bestellen is het geen overbodige zet om dit al in oktober te regelen met de Ontbijtservice want daar is weer het welbekende “vol is vol”.
Een drukke maar ontzettend gezellige week vind Ontbijtservice Noorderland, veel sfeer met lekkere Kerstontbijten en veel kaarsjes en overal lichtjes. Het blijft een bijzondere maand, December.

Eerste kerstdag, wanneer alle bedrijfsontbijten achter de rug zijn, maakt de ontbijtservice nog een ronde ontbijt bezorgen voor particulieren.
Heel speciaal om op Kerstochtend verrast te worden met een super de luxe Kerstontbijt. Soms is het ontbijt voor iemand alleen of voor opa en oma maar ook voor complete families in een bungalowpark, die vanuit het hele land vandaan komen om met z’n allen Kerst te vieren in het vakantiepark.

Ontbijtservice Noorderland bezorgd in heel Groningen en Drenthe, 7 dagen per week aan huis en op het werk.
Je kan bij deze ontbijtservice in het Noorden online ontbijt bestellen of telefonisch.Ook zo’n gezellig en smakelijk Kerstontbijt op het werk regelen? Wacht niet te lang met bestellen, dan staat er rond de Kerst ook op de zaak een geweldig Kerstontbijtbuffet klaar

Tweede Kerstdag zijn zij trouwens gesloten en geniet Ontbijtservice Noorderland zelf van een gezamenlijk Kerstontbijt.

Ontbijt bestellen, Ontbijtservice Noorderland

Ontbijt bestellen, Ontbijtservice Noorderland

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*