Eerste zelfstandige vrouwelijke makelaar vestigt zich in Nieuw-Vennep

De eerste zelfstandige vrouwelijke makelaar vestigt zich in Nieuw-Vennep. Vorig jaar startte Jacqueline Weijers met het aankopen en verkopen van woningen in de gemeente Haarlem. Sinds kort is zij gestart met het aankopen en verkopen van woningen in haar eigen gemeente Haarlemmermeer en specifiek in haar eigen woonplaats Nieuw-Vennep. Zij is hier de eerste vrouwelijke zelfstandige makelaar. Zelf vertelt Jacqueline Weijers hierover: ‘Het is fantastisch om te werken in mijn eigen woonplaats, omdat ik de regio en de huizenmarkt ken. Ik ken de lokale bakker, slager en ken de nieuwbouwplannen van de gemeente. Dat maakt dat ik iemand een gedegen advies kan geven met onbetaalbare lokale expertise! Eén van de woningen van Weijers viel zo op, dat deze binnenkort centraal staat in het televisieprogramma Makelaars met een Missie van RTL5.

Makelaar in de avonduren en in het weekend
Van origine is een huis kopen een aangelegenheid om gedurende de werkweek te regelen. Jacqueline Weijers, die onder de vlag van RE/MAX werkt, en makelaar is in Nieuw-Vennep, Haarlemmermeer en Haarlem, kiest voor alternatieve tijden. Het is mogelijk om woningen te bezoeken in de avonduren of in het weekend. Jacqueline Weijers vult aan: ‘Mensen zijn drukbezet, om naast hun werk en de sociale activiteiten als potentiële koper ook nog huizen te bezichtigen tijdens de werkweek is niet altijd haalbaar. Daarom plan ik veel succesvolle bezichtigingen in het weekend en in de avonduren. Ik zie deze flexibiliteit als de toekomst van makelaarschap.’ Haar motto is dan ook: Niet Pandgericht, maar Klantgericht! Weijers verkocht en kocht het laatste jaar 46 woningen en heeft er nu 23 in de verkoop staan. De meest recente woning is die aan de Wayesteinsingel 193 in Nieuw-Vennep.

Jacqueline Weijers: eerste zelfstandige vrouwelijke makelaar in Nieuw-Vennep die onder de vlag van RE/MAX woningen aankoopt en verkoopt in Nieuw-Vennep, Haarlemmermeer en Haarlem. Meer informatie: www.jacquelineweijers.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*