Jonas Föllmi wil ondernemers helpen met hun lijf en bedrijf

, ,
Op 21 oktober 2018 van 10.00 tot 13.30 uur gaf de jongste zelfstandige personal trainer van de Haarlemmermeer een masterclass. Tijdens dit event wil Jonas Föllmi graag ondernemers helpen met hun lijf en bedrijf. Deelnemers ervaren hoe krachttraining ervoor zorgt dat spiermassa en vetmassa weer in balans komen. Jonas Föllmi vertelt: “Uit onderzoek blijkt dat ondernemers geen aandacht voor een gezonde leefstijl kunnen vinden. Er is een verband tussen (kracht)training en levenslust. Graag wil ik ondernemers praktische tips geven, zodat zij met veel meer plezier hun bedrijf kunnen runnen. Ze krijgen oefeningen die ze thuis en op locatie kunnen doen om zich energieker te voelen.” De locatie is Jonas’ privégymzaal aan de Spieringweg 700 in Cruquius.

Aandacht voor gezonde leefstijl bij ondernemers problematisch
De gemiddelde ondernemer werkt maar liefst zo’n zestig uur per week en vindt dat geen probleem, blijkt uit onderzoek van verzekeringsmaatschappij De Amersfoortse. Twee van de vijf grootste problemen die ondernemers wel zien, zijn ‘het vinden van een balans tussen werk en privé’ en ‘aandacht voor een gezonde leefstijl’. Tijdens de masterclass van personal trainer Jonas Föllmi behandelt hij de thema’s kracht, mobiliteit en voeding. Naast krachttraining, het belang van mobiliteit en informatie over voeding, laat hij zien hoe je het ideale ontbijt kunt maken. Na afloop krijgen alle ondernemers de hand-outs mee en weten ze wat de mogelijkheden zijn om meer energie over te houden voor andere dingen in het leven, naast de onderneming zelf. Tijdens de masterclass is er een proeverij en een lunch van diverse gezonde bites. De masterclass is onderdeel van een halfjaarprogramma met als finale een expeditie naar de bergen, maar kan ook ‘los’ gevolgd worden.

Jonas Föllmi is de jongste personal trainer van de Haarlemmermeer. Hij organiseerde op 21 oktober 2018 de masterclass Krachtig lijf, succesvol bedrijf.
Meer informatie: https://krachtiglijfsuccesvolbedrijf.nl/.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*