OmiCam, baanbrekende beeldstabilisatie en handige App voor on the spot delen van video‘s

Klem OmiCam vast, schakel aan en start met stabiele VR opnames. Moeiteloos, handsfree 4K 360 graden opnames maken en bewerken zonder enige vaardigheden.

Draag hem simpelweg bij je en neem je avontuur op met slechts één klik. Geniet vervolgens van de meeslepende video van je avonturen alsof je ze door je eigen ogen herbeleeft. Bewerk en deel moeiteloos met sociale netwerken.

OmiCam bestaat uit diverse vooruitstrevende en unieke elementen, waaronder een groothoeklens van 240 graden die alles vastlegt wat gebruikers zien als zij OmiCam bij zich dragen. Deze vernuftige camera maakt bovendien gebruik van een hoogwaardig algoritme voor videostabilisatie. Hoe hobbelig uw avontuur ook is, OmiCam zorgt voor heldere, scherpe en stabiele video’s, zonder dat hiervoor dure Gimbals gebruikt moeten worden. De “lifelog-modus” maakt een lange opnametijd van maar liefst 15 uur mogelijk. Of het nu gaat om een vlog, buitensport avontuur of een video van het ontkurken van een champagnefles, OmiCam is uw betrouwbare compagnon.

OMI Studio APP – bewerk en deel video’s on the spot met sociale netwerken Volledig geïntegreerd gebruiksvriendelijk videobeheer en intelligente bewerkingssoftware gebouwd voor de OmiCam op uw Smartphone, PC of MacBook. Stream, neem op en beheer video’s on the spot en deel ze eenvoudig met vrienden. Naast de bediening van de OmiCam, biedt OMI Studio de mogelijkheid tot het bewerken van VR-video’s, het Fine-tunen van afbeeldingen, mengen met favoriete muziek of zelfs live VR streaming op Facebook/Youtube. De OMI software werkt op platformen als iOS, Android, Windows en Mac. Vanaf nu kan iedereen snel en eenvoudig video’s bewerken.

De aanschafprijs van dit nieuwe product bedraagt : € 269,00 (incl. BTW) en is verkrijgbaar bij diverse verkooppunten van Distributeur DigiTrading.

Meer informatie: www.digitrading.nl

EINDE PERSBERICHT Voor meer informatie over dit artikel en de nieuwe OmiCam of een review sample, kunt u contact opnemen met DigiTrading per e-mail: info[@]digitrading.nl. © ’07 DigiTrading.nl – All rights reserved.

Download Media Kits onder Tabblad Media van betreffende

productpagina Over DigiTrading Jonge slagvaardige Organisatie, gespecialiseerd in het Distribueren van niche Smartphone accessoires in de EU.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*