Nieuwe training: Cyber Security Audit

Eindhoven, 9 maart 2020 – Leer in 3 dagen hoe u een cyber security audit uitvoert. U wordt ook opgeleid voor de cyber security audit certificering van ISACA.

Leer als auditor of (IT Security) professional de nieuwste Cyber Security Audit richtlijnen van ISACA! Cyber security wordt steeds vaker in het audit plan opgenomen. Het is noodzakelijk dat auditors de cyber security kunnen auditen. Ook moeten organisaties de juiste controls hebben ingebouwd.

U leert alles over de inhoud van het Cyber Security Audit examen van ISACA. Hier wordt dan ook veel aandacht aan besteed. Ook voorziet de trainer van praktijkvoorbeelden en maakt deze een vertaalslag naar de Nederlandse praktijk.

Kijk voor meer informatie op de website van IMF Academy; www.imf-online.com.

IMF Academy, onderdeel van International Management Forum (IMF), is al meer dan 30 jaar actief op de Nederlandse markt en biedt ruim 100 opleidingen aan, verdeeld over diverse vakgebieden zoals IT Security, Financieel en HR. Internationaal worden onze – veelal Engelstalige – opleidingen en trainingen gekocht en bezocht door organisaties uit meer dan 50 verschillende landen. Onze opleidingen sluiten direct aan bij het professionele belangstellingsniveau van onze klanten: hoogopgeleide professionals, werkzaam bij grote en middelgrote organisaties en kleinere gespecialiseerde organisaties, in alle sectoren van het bedrijfsleven en de publieke sector.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*