Ruud Visser van BRUUD eerste kunstenaar die ondernemersprijs wint

Ruud Visser is de eerste kunstenaar die naar huis gaat met de ondernemersprijs ‘Zelfstandig Professional van het Jaar’ tijdens de uitreiking van BizAwards Altena. Deze jaarlijkse ondernemersprijs is drie jaar geleden in het leven geroepen door Stichting B2B-platform Ondernemend Altena. De Werkendamse oprichter van het bedrijf BRUUD introduceerde eerder dit jaar het fenomeen ’insane pools’ in Nederland. “Steeds meer particulieren willen meer halen uit hun huidige (zwem)bad of (zwem)vijver”, zegt Visser. “Zo hebben we klanten die graag willen zwemmen met hun koikarpers of een waterval in hun jacuzzi willen.”

Zwemmen met koikarpers
De intelligente lock-down tijdens de coronacrisis heeft het bedrijf van ondernemer en kunstenaar Ruud Visser uit Werkendam een nieuwe doelgroep gebracht. Voor de intelligente lock-down leverde BRUUD bijzondere betonwerken aan pretparken, wellness centers en musea in binnen- en buitenland. Dit jaar is hij begonnen met zogenaamde insane pools. Het leverde een plek op als finalist en uiteindelijk de titel Zelfstandig Professional van het Jaar van de BizAwards Altena.

De term ‘insane pools’ komt uit een TV-programma dat de bouw volgt van spectaculaire waterwerelden inclusief rotspartijen, watervallen, verrassende bruggetjes en héél veel planten. Sinds het uitbreken van het coronavirus is er een groeiende vraag naar insane pools, vijvers voor koikarpers, zwemvijvers en jacuzzi’s op maat.

Veel vraag naar insane pools
Het team van BRUUD is gespecialiseerd in het gebruik van beton in sculpturen en afwerkingen in rotsformaties, beelden, kunstuitingen en wandafwerkingen die hij ontwerpt en met de hand bouwt. Als eerste (beton)kunstenaar met een ondernemersprijs werkt Ruud Visser momenteel aan een handvol zwembaden, waaronder één met koikarpers, en een antiek zwembad dat al tientallen jaren niet in gebruik is geweest. Ruud Visser: “Een insane pool geeft mensen het idee dat ze midden in de natuur zwemmen, maar dan in hun eigen achtertuin en van alle gemakken voorzien.”

Meer informtaie: http://www.bruud.nl/

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*