Enrise door MT1000 uitgeroepen tot beste internetbureau van Nederland

Het Amersfoortse bedrijf Enrise is door MT/Sprout uitgeroepen tot overall winnaar en winnaar in de NPS-ranking in de MT1000. Enrise is hiermee het meest gewaardeerde internetbureau van Nederland.

Het vakblad MT/Sprout vraagt jaarlijks duizenden zakelijke beslissers met welke dienstverleners ze graag zakendoen. Op basis van de resultaten van dit onderzoek wordt de MT1000 gepubliceerd met daarin een ranking van de zogenaamde Net Promotor Score (NPS). Hierin waarderen dienstverleners internetbureaus op drie inhoudelijke aspecten: klantgerichtheid, productleiderschap en de kwaliteit van uitvoering.

Enige zelfsturende internetbureau van Nederland

Enrise maakte vier jaar geleden de stap om het bedrijf te transformeren naar een zelfsturend collectief. Er wordt sindsdien gewerkt met autonome teams die werken zonder centrale directie of managers. Pim van der Linden, lid van het marketing en salesteam van Enrise, is blij verrast met de nominatie: “Het is fijn om te horen dat klanten ons zo waarderen en nog mooier dat we op nummer 1 staan.”

De zelfsturende teams van Enrise zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van maatwerk software voor het internet. Het bedrijf vindt oplossingen bij complexe vraagstukken voor apps, E-Commerce en andere technische webapplicaties. “Denk hierbij aan het replatformen van webshops naar een nieuwe E-Commerce oplossing, midden in een complex systeemlandschap met verouderde systemen die moeten worden uitgefaseerd”, zegt van der Linden. “Ook ontwikkelen en bouwen wij apps in React Native die alle data uit systemen halen, er berekeningen op los laten en de data netjes presenteren in een supersnelle app voor iOS en Android.”

Over Enrise

Enrise is het enige zelfsturend internetbureau van Nederland, waarbij het bedrijf de nieuwe standaard in organiseren wil zijn. De zelfsturende teams van Enrise zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van maatwerk software voor het internet en vinden oplossingen bij complexe vraagstukken voor apps, E-Commerce en andere technische webapplicaties. Het Amersfoortse bedrijf is als beste internetbureau opgenomen in de MT1000 2020. Meer informatie: https://enrise.com.

Contactpersoon: Pim van der Linden

Adres: Euroweg 20, 3825 HD Amersfoort, Nederland

Telefoon: 088 555 33 00

Facebook: https://www.facebook.com/enrise

Twitter: https://www.twitter.com/enrise

YouTube: https://www.youtube.com/codecuisine

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/enrise

Instagram: https://www.instagram.com/enrisenl/?hl=nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*